Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Moederbordspecificaties Informatie
Een moederbord is het belangrijkste item in een computer . Het bevat de hersenen en het hart van een computer -systeem , houden allemaal van de belangrijkste componenten die een computer werkt . Moederborden zijn er in verschillende maten en soorten , maar de onderdelen waaruit ze zijn samengesteld zijn meestal hetzelfde . Inzicht in de belangrijkste specificaties van een moederbord zal u helpen begrijpen hoe computers werken , en wat al die kleine stukjes in de behuizing doen . Geheugen
RAM , of random-access memory , is opgenomen op moederborden .

Alle moederborden bevatten slots dat huis RAM , of random-access memory . RAM is wat uw computer gebruikt om tijdelijk informatie op te slaan als het gegevens verwerkt . RAM is te onderscheiden van andere elementen van een moederbord omdat het meestal afneembaar en eenvoudig uit te breiden . De meeste moderne computers ten minste twee expandeerbare sleuven voor RAM op het moederbord . Het RAM zal uw computer voor meer informatie snel te verwerken .
Processor
Processors hebben meestal goud pinnen aan de onderkant die hen verbinden met het moederbord .

processor op een moederbord is het brein van het computersysteem . Processors zijn meestal klein , plat en met een logo en specificaties van de fabrikant . De onderkant van de meeste processors bevat goud pinnen die het apparaat aansluiten op andere onderdelen op het moederbord . Processors worden niet eenvoudig verwisseld voor een upgrade -eenheden , dus het is best om een ervaren professional uit te voeren elke gewenste upgrades hebben . Processoren genereren veel warmte , als ze werken om miljoenen regels code filteren die run programma's en processen op een computer . Om deze reden , zijn processors soms belemmerd op een moederbord met een ventilator of koelribben , die blijven de units draaien cool.
Grafische Kaarten
Videokaart kan gemakkelijk worden opgewaardeerd op de meeste moederborden .

Alle computers hebben een grafische kaart om de visuele elementen van de programma's te rijden . Sommige moederborden bevatten permanente kaarten ingebouwd in het systeem , maar het is veel vaker naar verwisselbare grafische kaarten hebben . Grafische kaarten zitten meestal in de beschikbare PCI- slots, die lange , rechthoekige tafels die grijpen op kaarten wanneer ze worden ingevoegd zijn . PCI-kaarten zijn gemakkelijk te verwijderen en opgewaardeerd . Je laat ze door op twee lipjes aan weerszijden van de sleuf . Er zijn een breed scala van grafische kaarten beschikbaar zijn , variërend van basis computergebruik versies op modellen ontworpen met extra ingebouwde geheugen naar 3 - D games draaien .
Chipsets

chipsets zijn de snelweg waarop informatie wordt gedeeld onder de componenten op een moederbord . Een chipset is in wezen een reeks van kabels en transformatoren die gegevens tussen de processor, geheugen , grafische kaarten en andere elementen van een moederbord te dragen . Alle chipsets zijn opgebouwd uit een northbridge en een southbridge . De northbridge wordt aangesloten op de processor , terwijl de southbridge is algemeen langzamer en hulp proces computeronderdelen , zoals USB -apparaten .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is de capaciteit van een F…
·Hoe maak je een primaire of se…
·Hoe maak je een beschadigde Ti…
·Hoe te weten of u een Dual Cor…
·Hoe te Lijnontstoringsfilters …
·Windows kan niet Soort My 8MB …
·Hoe vertel ik het verschil tus…
·Hoe te Plug in SATA & IDE Mach…
·Hoe maak je een schijf verwijd…
  Related Articles
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
iPad en SGS Informatie 
Apple iPad Specificaties 
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Apple iPad Specificaties en functies 
Kindle Vs . iPad Specificaties 
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
Noritsu 3011 Specificaties 
  Hardware Articles
·Hoe om uw computer te verbeteren voor Ga…
·Hoe kan ik een database te herstellen va…
·Hoe maak je een Kodak ESP 7 Install 
·Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
·Beperkte Airflow Effect op een computer 
·Hoe de Kingston Data Traveler Gebruik 
·Manieren om Wi - Fi ontvangst Boost 
·Hoe werkt Archos DVR Snap on Work? 
·Hoe verwijder ik de cover van een HP Pav…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com