Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een SSD schijf in een Dell E6400 Install
De Dell Latitude E6400 is een business class laptop model dat met Windows Vista kwam . Afhankelijk van de gebruiker opties , deze laptop kwam met een of twee harde schijven , de tweede harde schijf in een modulaire bay adapter wordt geïnstalleerd . Sommige laptops kwam ook met schokbestendige harde schijven gehouden in speciale hoezen met rubberen bumpers . Solid State Drives ( SSD ) bieden een snellere alternatief voor de schokbestendige drives , omdat ze geen bewegende delen en sneller dan gewone harde schijven . Instructies
1

Sluit uw laptop naar beneden en haal de stekker uit het stopcontact . Koppel alle externe apparaten en de voedingsadapter . Sluit het deksel van de laptop en zet hem ondersteboven. Onder de zilverkleurige accu zijn twee vergrendelingen . Duw de hendels naar binnen , naar het midden van de laptop , om de batterij los . Trek de batterij uit en leg het opzij . Kopen van 2

Verwijder de twee schroeven aan de onderkant rechterbovenhoek van de laptop . Dit is aan de andere kant van het optische station . Pak de harde schijf deksel bezel aan de rand van de laptop en trek naar buiten om de harde schijf naar buiten schuiven .
3

Verwijder de schroef waarmee de kap bezel op de harde schijf . Zet het deksel opzij . Als uw laptop is geleverd met een schokbestendige 1,8-inch harde schijf , verwijder de twee schroeven van de metalen plaat . Deze twee schroeven aan het einde waar de afdekking ring gaat . Draai de metalen plaat naar boven en trek het uit en de aandrijving uit . Til de vaste schijf uit de metalen behuizing en trek de blauwe bumper .
4

Zet je SSD schijf ondersteboven . Probeer niet om het vast aan de 1.8 - inch metalen behuizing en de bumper als uw laptop kwam met die delen , omdat de SSD-schijf past niet in de zaak. De afdekking ring over het voorste uiteinde van de SSD schijf, die heeft geen connectors . Zet de ring met een schroef .

Schuif de SSD-schijf in de vaste-schijfruimte 5 , tegenover de aansluitingen in de richting van de laptop . Druk de rij allemaal van de weg in , maar gebruik geen kracht . Plaats de twee schroeven in de onderkant van de zaak naar de schijf aan de laptop .

Vermogen 6 op uw laptop en druk op de toets " F2 " voordat Windows wordt geladen . Kijk naar het BIOS-scherm dat verschijnt en vind de informatie op uw harde schijf . U zal de nieuwe harde schijf en de capaciteit bijgewerkt in de BIOS zien .

Previous: Next:
  laptops
·Problemen met piepen op een De…
·Hoe te Schakel de Bluetooth va…
·How To Set Up een SpeedBooster…
·Hoe je RAM toe aan een Acer As…
·LCD-helderheid Issues 
·DIY : Laptop Stand 
·HP Compaq Tablet PC TC1100 Spe…
·Hoe Dell Latitude E6500 Gebrui…
·Hoe te Schakel Bluetooth in op…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is het verschil in Microprocessor Sn…
·Hoe werkt een teleprompter Work 
·Hoe de Print vergroten op een HP -comput…
·Hoe gegevens op een Flash Drive herstell…
·Hoe te TV Video Met een USB Capture 
·Hoe maak je een PDF-bestand naar een mat…
·DIY Serial Cable 
·Hoe kan ik mijn Dell Dimension 8300 Desk…
·Hoe software te installeren op een USB- …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com