Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe kan ik verbinding mijn computer over naar mijn TV?
Uw laptop of personal computer aansluiten op uw televisie opent een breed scala aan voordelen . Door het aansluiten van uw laptop of PC naar uw TV , kunt u uw vrienden en familie uw collecties van digitale foto's laten zien zonder ze te printen of hebben iedereen verdringing rond het computerscherm . U kunt ook kijken naar streaming video vanaf het internet op uw grote tv , en als uw TV is aangesloten op een home theater -systeem , kunt u films kijken vanaf uw computer in een volledig surroundgeluid . Standard Definition Video

Om uw computer aan te sluiten op een televisie , moet u bepaalde onderdelen op elk apparaat te hebben. Eerst zullen we behandelen wat je nodig hebt voor video-uitvoer van uw computer . Wilt u een oudere laptop aansluiten op een tv , moet u ervoor zorgen dat uw computer een " S - Video- out " -poort . Deze poort is standaard met de meeste computers . Raadpleeg de documentatie van uw computer om te zien of uw computer over S -Video -uitgang .

S - Video poorten
zijn aanwezig op de meeste tv's ook. Als u niet beschikt over een televisie met een S - Video-ingang , adapters zijn beschikbaar voor S - video te converteren naar de gele RCA-kabel . RCA- kabels zijn herkenbaar aan de drie standaard kleuren gebruikt . Geel is voor video en zowel rood en wit zijn voor audio . Als uw TV is ouder en heeft geen RCA-poorten bevatten , kunt u uw computer aansluiten op een van de ingangspoorten van een randapparaat , zoals een kabel-box , videorecorder of dvd-speler .
High Definition video

Voor een betere kwaliteit video -uitgang of HD-uitgang , sommige nieuwere modellen van laptops bevatten videokaarten met een DVI-poort . De meeste HDTV's hebben een DVI-of HDMI -ingang sleuf beschikbaar voor randapparatuur . Met het gebruik van een DVI-kabel , kan HD-video worden verzonden vanaf uw computer op uw TV zonder verlies van beeldkwaliteit . Als uw TV alleen HDMI-poorten , een DVI-naar- HDMI- adapterkabel worden gekocht bij de meeste elektronicazaken . Sommige tv's hebben ook een 15 - pins VGA-poorten . Dit zijn dezelfde poorten gebruikt om een externe monitor op de computer in een laptop of pc videokaart .
Grafische Kaarten

desktop pc
vereisen een grafische kaart met stekker TV-output . Er zijn drie grafische kaart platformen beschikbaar die Video - Out vermogen . De eerste is de NVIDIA platform . De NVIDIA grafische kaarten gaan in de eerste plaats onder de naam " GeForce " . Het tweede platform is ATI , wiens kaarten vaak gaan onder de naam " Radeon " . Het derde platform is Intel . Intel biedt voornamelijk on-board video , waarbij de videokaart op het moederbord . De meeste van deze videokaarten zijn tutorials voor het aansluiten van uw pc op een tv of een ander extern videoapparaat en is te vinden in de tools /menu-instellingen van de videokaart eigenschappen .
Aansluiten Audio
< br >

om geluid te krijgen uit je computer te spelen via uw TV , alles wat je nodig hebt is een hoofdtelefoon- aansluiting op uw pc en een 3.5mm naar RCA-adapter kabel . Elektronicawinkels zoals Radio Shack en Best Buy bieden een snoer dat een 3,5 mm stekker aan het einde je zou aansluiten op uw pc koptelefoonaansluiting heeft , en aan de andere kant is een split draad met rode en witte RCA-stekkers die kan hechten aan uw TV RCA -ingangen .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Wat is een Port Replicator voo…
·Hoe de webcam resolutie wijzig…
·Hoe maak je een SMART Board ge…
·Specificaties voor de JBL Crea…
·Wat is een FireWire-kabel gebr…
·Hoe maak je een webcam om Live…
·Soorten VGA connectoren 
·Wat maakt een goede PC Speaker…
·Wat is een Mini-DVI ? Oude min…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Seagate harde schijf ins…
·Hoe je de WiFi -knop op een HP Pavilion …
·Hoe DVD Etiketten Met Print Avery 
·Waarom is mijn webcam niet duidelijk wan…
·Hoe te Parallelle Memory Devices program…
·Hoe wordt een processor gemaakt 
·Hoe kopieer ik mijn documenten op CD 
·Hoe maak je verbinding met een Floppy Dr…
·Hoe om vastgelopen papier te verwijderen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com