Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Waarom is mijn webcam niet duidelijk wanneer gebruiken om te chatten live ?
Een wazige webcam maakt het onmogelijk om een videochat effectief te gebruiken . Het probleem is vooral gebruikelijk met goedkopere webcams , die geen geavanceerde hardware hebben voor geavanceerde aanpassingen . Optimaliseren van de omgeving , camera en internet kunt u het duidelijkste beeld mogelijk . Internet Speed ​​

Live Webcams loopt een live video chat vereisen een groot deel van de bandbreedte in om een ​​duidelijk beeld te geven . Als uw internet service is traag of intermitterende , kan de webcam achter vallen, waardoor een wazige video . Draadloze verbindingen zijn bijzonder gevoelig voor langzame verbindingen , zoals de fysieke indeling van het huis en van andere draadloze interferentie kan het signaal dalen in sterkte veroorzaken . Uw computer dichter bij de router zal de snelheid te verhogen . Voor desktop- computers , schakelt u alle draadloze apparaten in de omgeving en zet de router naar een meer centrale locatie .
Webcam Instellingen

meeste webcams hebben instellingen die de manier waarop ze elkaar beïnvloeden een live beeld op het scherm . Als uw webcam onscherp is of als de instellingen zijn niet geschikt voor de lichtomstandigheden , kan de afbeelding lijken onscherp . Instellingen verschillen van model tot model . Als uw webcam heeft presets , kies degene die het beste past bij uw verlichting , de camera zal dienovereenkomstig aan te passen . Logitech-webcams bieden " Right Light" en " Follow My Face" opties waarmee de camera de instellingen automatisch gewijzigd. Voor handmatige instellingen , moet u verschillende aanpassingen te testen en bekijk de preview-scherm tot u een helder, scherp beeld zien . Bij weinig licht , zal het stimuleren van de helderheid en het contrast te verscherpen het beeld .
Drivers

Zonder de meest recente driver -updates , zal uw webcam niet in staat zijn uit te voeren om de beste van haar vermogen . De chauffeurs kunnen de webcam om te communiceren met de computer en sturen een duidelijk beeld. Webcam fabrikanten bieden de meest recente drivers om te downloaden op hun websites , meestal op de individuele productpagina. Software van uw computer en videokaart drivers updaten zorgt er ook voor de beste prestaties .
Andere oplossingen

Een verscheidenheid aan factoren van invloed op webcam beeldkwaliteit. Het verbeteren van het licht op je gezicht zal de werklast van de camera verminderen en direct te verbeteren beeldkwaliteit . Als u gebruik maakt van draadloos internet , over te schakelen naar een Ethernet -verbinding kan helpen overwinnen van draadloze interferentie en zorgen voor een snellere , meer stabiele verbinding .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe maak je een verjaardagstaa…
·Hoe je Four luidsprekers tegel…
·Hoe het opzetten van een game …
·Hoe maak ik een MP3 spelen met…
·Voordelen & Nadelen van invoer…
·Hoe te Turn Up the Volume On S…
·Hoe kan ik problemen met de Sa…
·Hoe te herstellen van een Skip…
·Hoe te configureren een PS3 Re…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
  Hardware Articles
·Hoe te Stuff Overdracht van een Flash Dr…
·Hoe te Schakel spiegelen op een Mac desk…
·Hoe kan ik een oude scanner installeren …
·Hoe de USB Temperature Monitor 
·Hoe maak je een gekloonde harde schijf n…
·Hoe maak je een Canon MP470 printkop nie…
·P5N - EM HDMI Moederbord werkt 
·Hoe kan ik Fake Cards Verwijder Van Drea…
·Hoe je C6180 Wireless installeren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com