Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe maak je een SMART Board gebruiken
Een SMART board is een interactief whiteboard met data - capturing en touch- screen functies . Het heeft een hoge mate van flexibiliteit in verschillende toepassingen , zoals het onderwijs en de school presentaties . Instructies

Schrijf aantekeningen 1 met uw vinger of stylus , niet een droog uitwisbare marker , die het SMART board kan beschadigen . Uw gegevens kunnen vervolgens worden opgeslagen in een bestand en gedistribueerd door afdruk , CD of email . Kopen van 2

Instrueer studenten over hoe je computer software-applicaties te gebruiken . Docenten kunnen een bijgevoegd PC gebruiken om het programma functies demonstreren op het SMART board terwijl de studenten omgaan met de software .
3

Om creatief schrijven te stimuleren , spelen een adventure - stijl videogame zoals Elder Scrolls of Myst en hebben deelnemers beschrijven gebieden van het spel schriftelijk.
4

Maak een podcast presentatie door het aanbrengen van een videocamera op het SMART board , en het verbeteren van het spreken in het openbaar vaardigheden door de herziening opgenomen clips op het scherm .
5

om mensen met beperkte motorische vaardigheden te helpen , hebben mensen gebruiken hun vingers om te communiceren met tekst , afbeeldingen en objecten op het scherm , die complexe vaardigheid niet hoeft .
6

Leer aardrijkskunde door gebruik te maken van de SMART board de ingebouwde kaart capaciteit en gebruik van een stylus of vinger in te zoomen op specifieke regio's .
7

Verbeter een student grammatica vaardigheden met behulp highlighter instrument van de raad van bestuur op punt uit de bijvoeglijke naamwoorden , zelfstandige naamwoorden en werkwoorden in een stuk te schrijven . Gebruik een SMART toetsenbord met de raad voor tekst - naar-spraak -en handschriftherkenning . Opslaan en afdrukken van de oefeningen voor studenten referentie en studie .
8

Demonstreer het internet en hebben de studenten verbeteren van hun onderzoeksvaardigheden door interactie met het bestuur . Ga naar interactieve websites om studenten op te leiden in vreemde talen , kunst en wetenschap .
9

Opvoeden studenten over verhaal schrijven of geschiedenis met behulp van comic book -software om uw eigen verhaal te maken en weer te geven voor interactieve discussie , of hebben ontwerpen leerlingen een stripverhaal met hun eigen beelden en dialoog .
10

Los wiskundige vergelijkingen op het SMART board . Tonen elke stap en betrekken de leerlingen bij het proces van het oplossen van de problemen .

Gebruik Microsoft Paint 11 op het bord om kunst en tekenmethoden demonstreren .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe maak je een Logitech Mic W…
·Hoe kan ik een cassette opneme…
·Hoe maak je een Windows sound …
·How To VCR Home Movies Put On …
·Hoe de microfoon activeren op …
·Hoe Set Up Software te werken …
·Hoe te Plug in twee koptelefoo…
·Hoe maak je verbinding een USB…
·Hoe maak je een spooler Reset 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Mijn Gateway Computer hoofdtelefoon niet…
·De voordelen van het toevoegen van extra…
·Hoe je het Administrator-wachtwoord uits…
·Hoe te Take Out & Vervang een SATA harde…
·Hoe de processor vervangen op een laptop…
·Hoe een EasyCap installeren 
·Hoe te installeren Asus BIOS 
·Hoe om documenten te scannen op een Copi…
·Hoe te vermijden Laptop Explosions 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com