Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
How To VCR Home Movies Put On CD
Veel elektronica bedrijven verkopen converters die de overdracht van videorecorder thuis films op een digitaal formaat , zoals een cd laten . Het digitale formaat maakt media worden opgeslagen voor langere perioden zonder merkbare degradatie . Het kan dan ook worden afgespeeld op vele soorten elektronica , variërend van handhelds , computers tot entertainment centers . In plaats van zorgen te maken over het verlies van het vermogen om oude videorecorder films af te spelen , volgen een paar stappen en zet de video's op een cd . Wat je nodig hebt
Computer verhuur CD brander
analoog - naar - digitaal converter
Lege CD
Burning software
USB /Firewire -kabel
Laat meer instructies < br
1

> Controleer of uw computer een cd-brander . Zo niet , kopen en installeren van een brander die uw computer past . Laptops die niet veel ruimte hebben binnen voor upgrades kan worden aangevuld met een externe schijf die aangesloten wordt via een USB- of FireWire -kabel . De stations kunnen online of bij elektronische winkels te vinden . Kopen van 2

Blader door uw computer op te slaan of de online marktplaats voor een analoog - naar - digitaal converter . Dit apparaat laat u uw computer aansluiten op uw videorecorder en de overdracht van het signaal van analoog naar digitaal . Het heeft compatibel zijn met uw computer en voorzien van een type verbinding , zoals een USB-of Firewire die ook kan worden gevonden op uw pc of Mac te zijn . USB -poorten zijn vaak , maar niet alle computers zijn voorzien van een Firewire poort dus controleer uw systeem voor het kopen van een converter .
3

Installeer de software die bij de converter kwam op uw computer . Volg de weergegeven tijdens de installatie stappen , en verwijzen naar de handleiding van de omvormer tijdens de installatie of het conversieproces . Nadat de software is geïnstalleerd , zet u de videorecorder en plaats de video die u wilt converteren naar het. Start de recorder door het starten van de conversie en het selecteren van "record . " Het programma kan u vragen de plek die u het bestand wilt opslaan . Selecteer het bureaublad en beginnen met het proces door op spel op de videorecorder . Nadat de band is afgespeeld , stopt de digitale recorder door het selecteren van "stop " in de software.
4

Plaats een lege cd in de cd-brander en uitvoeren van een brandende software op uw computer . Er zijn vele opties beschikbaar , zoals Nero of Alcohol . Windows heeft ook software voor het branden ingebouwd Zoek het bestand dat u hebt opgeslagen op het bureaublad met de software en het branden van de cd om de overdracht van de videorecorder thuis film te voltooien .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe maak je een USB Card Upgra…
·Hoe maak je een zelfgemaakte A…
·Voordelen & Nadelen van een Co…
·Hoe het opzetten van een vinge…
·Hoe te verbinden computers met…
·Waarom mijn Desktop Speakers M…
·Hoe Hook Up een M3N -HT Onboar…
·Hoe maak je een Bluetooth-head…
·Instructies voor het navullen …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is de oorzaak een Logic Board naar C…
·Hoe maak je Voeg een lezen /schrijven Ov…
·Maakt gebruik van USB Bluetooth dongles 
·Hoe kan ik bestanden op een Apple 
·Hoe maak je een Laser Toner Chip 
·Hoe te openen de Inspiron 530 Case 
·Hoe om te controleren een BIOS voor upda…
·Hoe kan ik een WD externe harde schijf c…
·Hoe te Apps downloaden op de Archos 5 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com