Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is het verschil in DVD + en DVD - ?
Afhankelijk van de mogelijkheden van de computer , bent u waarschijnlijk beperkt tot het gebruik van een dvd - of dvd + geformatteerde schijf bij het opslaan van de gegevens van uw computer naar een DVD-disc . Het belangrijkste verschil tussen deze soorten DVD -formaten is hun schrijven snelheden , interne links en drag - and- drop mogelijkheden . Naast deze facetten , DVD en DVD + schijven kunnen dezelfde hoeveelheid data en bestaan ​​uit twee subklassen die de hoeveelheid tijd kunnen worden geschreven om aan te geven . DVD - schijven

DVD - discs
zijn er in twee formaten : DVD - R en DVD - RW . U kunt de gegevens maar een keer schrijven naar een DVD - R-schijf , wat betekent dat zodra u gegevens naar de schijf zijn gekopieerd , het blijft in die staat en kunt u geen gegevens om het opnieuw te schrijven . Een DVD - RW , aan de andere kant , kunt u gegevens om het honderden keren wissen en opslaan . Telkens als u een DVD - RW-schijf gebruiken , het voegt of verwijdert gegevens in overeenstemming met wat u opslaan of verwijderen van de computer . Als u een bestand of map met dezelfde naam als een bestand of map op de schijf opslaan , zal het bestand of de map wilt overschrijven .
DVD + Discs

Like DVD - discs , DVD + schijven komen in twee formaten : DVD + R en DVD + RW . Deze DVD-formaten ook laten schrijven van gegevens op een keer - DVD + R - of honderden keren - DVD + RW . DVD + schijven zorgen voor snellere schrijfsnelheden , betere interne links en kunt u slepen en neerzetten van bestanden en mappen te kopiëren naar de schijf , vergelijkbaar met hoe een flash drive werkt . DVD + R -schijven zijn compatibel met meer dvd- spelers dan DVD + RW discs zijn , waardoor ze de gewenste schijf voor het opslaan van video-inhoud die is bedoeld om te worden bekeken op een DVD-speler . DVD - R discs echter zijn compatibel met meer computers dan DVD + R discs .
Gelijkenissen

Ondanks hun technische verschillen , DVD - en DVD + schijven hebben overeenkomsten , met inbegrip van de capaciteit , afmetingen en de methoden die worden gebruikt om gegevens op te slaan . DVD - en DVD + schijven zijn van dezelfde grootte , houdt u 4,7 GB aan gegevens en vergemakkelijken van lasertechnologie om gegevens te branden op de schijf . Computers uitgerust met een dvd - drives zijn niet compatibel met DVD + R of DVD + RW-schijven en computers uitgerust met DVD + drives zijn niet compatibel met DVD - R of DVD-RW discs .
Overwegingen

in de regel , DVD-R en DVD + R -schijven zijn beter voor situaties waarin de gegevens worden opgeslagen is het niet waarschijnlijk te veranderen , zoals back-up van familiefoto's . DVD - RW en DVD + RW discs zijn beter , echter, voor situaties waarin de gegevens worden opgeslagen zal waarschijnlijk veranderen , zoals onkostennota's of journaalposten . DVD - RW en DVD + RW schijven zijn duurder dan DVD - R en DVD + R discs .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Om te lezen hoe een Lexar SD g…
·De Data Transfer Snelheid van …
·Hoe te Connect Cable TV op uw …
·Hoe de primaire partitie in XP…
·Hoe maak je een tweede harde s…
·Hoe kan ik een Kingston USB Ma…
·Wat is Stepping in een Process…
·Om te lezen hoe een SDHC-geheu…
·Hoe te Fans reinigen in Dell D…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een printer aan te sluiten op…
·Hoe maak je een ingebouwde Bluetooth 
·Hoe te digitaliseren oude zwart-wit foto…
·Hoe de BIOS bijwerken in een Fujitsu Lif…
·Hoe de Hewlett - Packard LaserJet 1100 P…
·Hoe te kopiëren op Half Bladen met een …
·Hoe de Asus G Demonteer 
·Hoe Set Up Award Modular BIOS 
·Hoe maak ik een opstartbare USB Flash Dr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com