Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De Data Transfer Snelheid van een thumb drive
Thumb drives , ook wel Jump schijven of flash -drives , zijn kleine , draagbare schijven voor het opslaan van gegevens en over te dragen tussen apparaten . Ze zijn vooral handig als u regelmatig doet werk op verschillende computers , bijvoorbeeld op een school , werk of bibliotheek computer . U kunt uw bestanden en documenten op te slaan op een USB-stick , dan te transporteren naar uw volgende werkstation of thuiscomputer . De afmetingen van deze stations variëren van 512 MB ​​tot 64 GB of meer . Doorvoersnelheden

De data transfer snelheid van een draagbare schijf wordt bepaald door het protocol die het gebruikt om gegevens over te brengen . Thumb drives gebruik maken van de Universal Serial Bus -protocol ( USB ) . Veel apparaten gebruiken USB communiceren , meestal met een personal computer . Voorbeelden van deze apparaten zijn toetsenborden , muizen , scanners , printers en luidsprekers van de computer . Vanaf juni 2010 zijn er drie standaarden voor USB , waaronder USB 1.1 , USB 2.0 en nu USB 3.0 . Hoe snel uw schijf worden de gegevens overgedragen is afhankelijk van welke van deze het gebruikt en wat uw computer ondersteunt . Als u een USB 2.0 Flash drive in een computer die USB 3.0 maakt gebruik stekker , zal je nog steeds in staat zijn om uw gegevens over te dragen , maar op de tragere 2.0 snelheid.
USB 2.0

Hoewel USB 3.0 is sneller dan 2.0 , het is een nieuwe technologie en niet op grote schaal beschikbaar . Met ingang van juni 2010 de meeste laptops en schijven te gebruiken USB 2.0 . USB 2.0 heeft momenteel een maximale datasnelheid van 480 Mbps ( megabits per seconde ) . Dat is 40 keer sneller dan de oorspronkelijke USB 1.1 . USB 2.0 thumb drives meestal de overdracht van gegevens rond de 30 MB /s ( megabytes per seconde ) . Een megabit is 1.000.000 bits van gegevens tijdens een megabyte bevat 8.000.000 bits van de gegevens .
USB 3.0

Hoewel niet standaard in alledaagse apparaten nog , USB 3.0 is op zijn weg . Het belangrijkste verschil tussen USB 2.0 en 3.0 is de overdrachtssnelheid . Met USB 2.0 werkt bij ongeveer 480 Mbps , de USB 3.0 apparaat de mogelijkheid te dragen 4,8 GB . Het biedt ook een aantal extra mogelijkheden voor energiebeheer als moderne elektronica vereisen meer macht dan ooit om geavanceerde functies uit te voeren.
Soorten Thumb Drives

Er zijn verschillende soorten van Flash of thumb drives . De meest voorkomende is gewoon de generieke rijden . Het maakt gebruik van flash -geheugen , wordt geleverd in een waaier van formaten , maar biedt geen bijzondere kenmerken . Een ander type is het duurzaam rijden . Dit wordt meestal gehuisvest in een zeer duurzame geval , zoals rubber of metaal , bedoeld om te weerstaan ​​wordt gestapt , vernield of beschadigd . Nieuwigheid drives zijn gemeenschappelijk met marketingafdelingen . U kunt een USB-station dat eruit ziet als een wijnfles uit je favoriete wijnhuis of een fles - opener rijden van een biertje of een frisdrank bedrijf kunt ontvangen . Beveiligde schijven bieden encryptie of wachtwoorden om uw gegevens te beveiligen moet uw schijf verloren of gestolen .
Formatteren Drive

Meestal thumb drives komen pre - geformatteerd met het FAT32 -systeem , waardoor ze gemakkelijk compatibel met Windows , Mac en Linux . Dit systeem beperkt de grootte van de bestanden die u kunt opslaan onder 4GB . Wilt u een groter bestand op te slaan , zou je compressie software te gebruiken om de grootte van het bestand verkleinen . Als u wilt, kunt u de schijf met behulp van opmaak -functie van uw computer naar NTFS , die grote bestanden mogelijk maakt en biedt verbeterde betrouwbaarheid formatteren . Nieuwe Linux- computers kunnen dit formaat , evenals alle Windows machines lezen . Mac- gebruikers moeten een NTFS- oplossing te downloaden en te installeren voordat dit formaat zal werken op hun computers . Paragon NTFS for Mac en NTFS voor Mac OS X zijn slechts twee van de oplossingen Mac- gebruikers kunnen aanwenden .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Defrag op Wind…
·Is Internet Vereist voor een A…
·Hoe je defecte harde schijf be…
·Mijn computer zal niet Soort M…
·Hoe te herstellen van een SanD…
·De HP LaserJet 4200 printer we…
·Aanbevelingen voor Intel 
·Hoe maak je een opstartbare US…
·Matshita 9587S Specifications 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe om muziek te iPads 
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een laptop USB converteren na…
·Hoe kan ik een externe monitor op Toughb…
·Hoe kan ik een laptop batterij Tap 
·Hoe je het toetsenbord vervangen in een …
·Hoe je de USB-kabel verbinding met de Ca…
·Hoe een muis 
·HP 29 Refill instructies 
·Hoe een notebook Batterij Recycle 
·Specificaties voor een OptiPlex GX270 SD…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com