Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is er nodig voor een partitie die moet worden Bootable ?
Partitioneren harde schijven kunnen gebruikers verschillende delen van een harde schijf te splitsen voor verschillende toepassingen . Dempingschermen data apart van een besturingssysteem, voor het geval het besturingssysteem moet worden bijgewerkt of opnieuw geïnstalleerd . Bovendien partities staat verschillende besturingssystemen naast elkaar op dezelfde harde schijf , zodat elk kan worden geladen wanneer de computer opstart . Om dit te doen , moet partities worden " bootable ", zodat de computer weet hoe het besturingssysteem informatie voor die partitie te laden . Partities

Geavanceerde gebruikers
zullen vaak verdelen hun harde schijfruimte in " partities . " Dus, zou een partitie van een Linux- bestandssysteem bevatten , terwijl een ander zal een Windows-bestandssysteem bevatten . Het belangrijkste is dat deze partities niet overlappen , omdat ze worden beheerd door een Master Boot Record , dat aangeeft waar een partitie eindigt en de andere begint . Alle gegevens die zijn opgeslagen op een partitie niet toegankelijk is op een ander , tenzij die partitie wordt " bevestigd " als een leesbare partitie op een besturingssysteem op een andere partitie .
Master Boot Record
< p > de Master Boot Record bevat alle informatie voor de partities op de harde schijf . De MBR begint in de eerste fysieke geheugenadres op de harde schijf , en is de eerste gegevens van de computer controleert bij het bepalen hoe het systeem te booten . Partities te houden data en kan wel of niet in het bezit van een besturingssysteem ; sommige gebruikers te creëren partities uitsluitend opslaan van bestanden. De MBR houdt de records voor wat partities bestaan ​​en waar ze zich bevinden , en welke systemen zijn bootable door de computer .
Aanwijzende Bootable

Systeembeheerders
kan aangewezen een partitie als " bootable " wanneer ze partities te wijzigen in een partitie schepper , zoals GParted of cfdisk . Dit bootable vlag betekent dat de computer van de partitie kan lezen en laden van een besturingssysteem uit die informatie . Niet alle partities kunnen opstartbaar zijn . Meestal alleen primaire , niet- Logical Volume Manager partities komen in aanmerking voor het opstarten . Toch zal een bootable partitie de " jumping off " point voor andere booten opties , zoals het laden van andere besturingssystemen .
Boot Sector

De bootsector van zijn een bootable partitie bevat alle informatie die nodig om het besturingssysteem op te starten informatie . Bijvoorbeeld , het installeren van een Linux-partitie betekent het hebben van een bootsector bevat een klein programma , zoals GRUB of LILO dat handvat opstarten van het systeem . Als partities die andere besturingssystemen bestaan, dan is de bootsector van de bootable partitie zal deze informatie bevatten , en vaak kan de gebruiker kiezen welke partitie te starten . Een bootloader zoals GRUB installeert , of het bewerken van de Windows 7 bootloader met de ingebouwde BCDEDIT editor , is nodig om meerdere operating systemen op te starten vanaf een bootable partitie .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe de ARES Ultra Problemen 
·Eprom Programmeren Bestandstyp…
·CD - RW discs zijn herbruikbaa…
·Hoe Napster Nummers Burn 
·USB Vs . SD Speed ​​
·Hoe kan ik een AVI- bestand na…
·Problemen met SmartDisk FireLi…
·Intel Core i7 - 920 processor …
·Hoe maak je een PNY Memory Sti…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·Hoe Memory Chips Vervang 
·Hoe kan ik een DVR Video Kopiëren naar …
·Burning Smell & rook uit de DC Jack Area…
·Toegang krijgen tot BIOS Tecra A4 
·Wie heeft een iPad ? 
·Hoe maak je een wachtwoord Problemen na …
·Specs op de HP Pavilion 7855 
·Hoe de inktpatroon wijzigen in een MFC -…
·Hoe je BIOS invoeren in een Toshiba Lapt…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com