Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Wie heeft een iPad ?
Wanneer iPad van Apple Inc 's voor het eerst werd geïntroduceerd in april 2010 , werd de markt gebracht als een apparaat voornamelijk voor het consumeren media zoals ebooks , video , audio en games , maar ook het lezen van tijdschriften digitaal . Het is het meest opvallende kenmerken - zoals het touch - screen user interface , 9.7 - inch LED - backlit scherm , een snelle dual - core processor en krachtige grafische - lenen zich voor vele soorten van zakelijke en persoonlijke toepassingen . Vanaf 2011 , de iPad domineerde de personal tablet- pc-markt , niet alleen vanwege zijn design en functies , maar ook vanwege de duizenden applicaties kan draaien . Functies

Naast de krachtige processor en grafische mogelijkheden , de iPad 2 - uitgebracht in 2011 - aangeboden 10 uur batterijduur , een camera om high - definition video op te nemen , tot 64 gigabyte van opslag , draadloze netwerken en 3G-connectiviteit , evenals een ingebouwde luidspreker . Het bood ook een dun en licht ontwerp , met een gewicht van slechts £ 1,33 met een diepte van slechts 8,8 millimeter ( mm ) , waardoor het ideaal voor het houden in je schoot terwijl je een tijdschrift lezen of een film kijken .
< br > Fortune 100 bedrijven

Volgens de New York Times , 80 procent van de Fortune 100 bedrijven werden ofwel met behulp van of het testen van de iPad als een mogelijk instrument werkplek in 2011 . Veel grote bedrijven zijn al met behulp van Apple 's iPhone , die verbonden met zakelijke e-mail systemen , en de iPad maakt gebruik van hetzelfde besturingssysteem als de iPhone . Hyatt Hotels & Resorts begonnen met het verstrekken van zijn verkopers met iPads zodat ze interactieve presentaties kunnen maken als het erom goederen en diensten aan potentiële klanten . Daarnaast werden een aantal Hyatt medewerkers met iPads in de lobby's van de hotels om de klanten een conciërgeservice . General Electric gegeven over 2000 iPads aan medewerkers en een applicatie om hen in staat te keuren inkooporders .
Reizigers

Mensen
die vaak reizen voor zakelijke of persoonlijke redenen gebruik maken van een iPad in plaats van een zwaarder, omvangrijker laptop computer , in het bijzonder voor het controleren van e-mail en het doen van lichte tekstverwerking on - the- go . Bovendien , omdat de iPad kan worden gebruikt als een e - reader voor boeken , sommige mensen gebruiken het tijdens het wachten op een luchthaven of in een vliegtuig .
Klantenservice

De iPad is ook een customer service tool. Het personeel van het Children 's Hospital van Central California gebruikt een applicatie genaamd VMware View voor toegang tot computers op afstand en check x -stralen of medische dossiers . De Thr3e Wijzen Brewing Company restaurant in Indianapolis , IN verstrekt iPads aan elke tafel om klanten te bladeren door diner en drankje selecties , dan bestellingen plaatsen.

Previous: Next:
  iPad
·Wat vertraagt ​​iPad Backups ?…
·Kan ik gebruik van een webcam …
·Hoe kunt u een schets op een i…
·Beperkingen aan Multitasking o…
·Hoe de Brother Printing App te…
·Hoe te Schakel de iPad Touch 
·iPad Pros & Cons 
·Wat zijn de functies van de iP…
·Hoe maak je een iPad herstelle…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe kan ik een Apple iPad te melden 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een printerdriver installere…
·Zo plaatst u een Oki gegevens C6100 mult…
·DIY Solder Gold PCB 
·Hoe om afbeeldingen te herstellen van ee…
·Hoe je HP 4350 cartridges Vervang 
·Hoe de inktniveaumeter Reset 
·Printers DOS - compatibele 
·Hoe partitie Disks zonder dataverlies 
·Hoe je Creative Sound Devices Installeer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com