Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe de Asus G Demonteer
Als een hardware onderdeel in uw ASUS G laptop uitvalt , kan het veel geld kosten om een ​​nieuwe computer te kopen of betalen een PC-technicus om het defecte onderdeel te vervangen voor u . Leren hoe je een ASUS G demonteren zal toelaten om defecte onderdelen op uw eigen zonder het betalen van dure servicekosten vervangen. Elf verschillende productlijnen uitmaken van de ASUS G -serie - ASUS G1 door ASUS G74 - zodat demontage stappen kunnen variëren op basis van het model . Wat je nodig hebt
Kleine kruiskopschroevendraaier
plastic pennetje of platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de notebookcomputer af en ontkoppel de AC- adapter . Draai de computer en schuif de batterij tabbladen om de batterij uit de computer te verwijderen . Kopen van 2

Draai de schroeven waarmee de afdekplaat beveiligen , vond net boven de accu . Stel het paneel opzij . Til het RAM-geheugen stick en trek de module uit de sleuf met een hoek van 45 graden .
3

Herhaal dezelfde stappen voor de andere RAM- stick. Draai de schroeven waarmee de vaste schijf vast te maken op de pc . Schuif de kooi aan de kant en til deze uit de computer . Herhaal dezelfde stappen voor de tweede harde schijf , indien van toepassing .
4

Koppel de antennekabels aangesloten op het draadloos lokaal netwerk ( WLAN ) -kaart . Verwijder de schroeven waarmee de kaart aan de computer is , til de kaart uit de ASUS G.
5

Verwijder de schroef bevinden zich rechts van de optische drive , schuif de schijf uit de notebook . Draai de computer en open het deksel zo ver mogelijk .
6

Steek het uiteinde van een plastic mesje , platte schroevendraaier of pincet in de streepjes boven de " Esc ", " F5 , " " F9 ", " PrtSc " en " toetsen End" . Til het toetsenbord en draai het om . Stel het toetsenbord op de bovenkant van de polssteun .
7

Trek het toetsenbord vergrendeling , koppel de kabel van het toetsenbord los van het moederbord . Terug de toetsenbord vergrendeling naar de oorspronkelijke positie . Koppel de LED -kabel van het moederbord .
8

Sluit het beeldscherm en draai de notebook. Draai de schroeven van de accu slot . Steek de punt van plastic pennetje of een ander dun voorwerp in het scharnier aan de achterkant van de computer , waar de ventilator openingen zich bevinden , om het deksel wig van de ASUS G.
9

Verwijder de schroeven op de achterkant van de ASUS G. Til de basis , verwijder dan de zes schroeven van de metalen scharnier dekt om de LCD-monitor los . Probeer niet om het LCD-scherm te verwijderen , want het is nog steeds aangesloten op de monitor .
10

Verwijder de zes schroeven waarmee de polssteun . Vier schroeven kan worden gevonden op de metalen behuizing , de twee overgebleven schroeven zijn te vinden aan beide zijden van de computer , waar het scharnier dekt waren
11

Koppel de schakelkast , luidspreker en touchpad kabels uit . het moederbord . Steek de punt van een plastic pennetje of een ander object onder de polssteun te demonteren de ASUS G.
12

Koppel de kabels die van de LCD-monitor op het moederbord en verwijder de monitor van de ASUS G .
13

Draai de drie schroeven waarmee de notebook ventilator aan de computer . Koppel de kabels van de ventilator , en til de ventilator uit de computer . Als de notebook wordt geleverd met twee ventilatoren , volgt u dezelfde aanwijzingen om de tweede ventilator te verwijderen .
14

Drie schroeven losdraaien , gelegen op de bovenste midden-en rechterkant van het moederbord . Koppel de LAN-kabel , de Bluetooth -kabel , de SATA- kabel en de audiokabel van de raad van bestuur . Verwijder het moederbord uit de ASUS G.
15

Verwijder de vier schroeven waarmee het koelelement vast aan het moederbord . Til het koellichaam van het moederbord tot finish het demonteren van de ASUS G notebook .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe de Wireless Range van een …
·Toshiba M600 Specs 
·Hoe de Touchpad uitschakelen o…
·Wat kan ik doen als ik gemorst…
·Hoe navigeer ik een Acer Aspir…
·Een aan elke zijde van het pan…
·Dell Precision M90 Specs 
·Compaq Presario 2135US Specs D…
·Hoe te verbinden van een lapto…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te SCSI schijven configureren op mij…
·Over Wireless Laptops 
·Hoe de RAM in een iBook G3 bijwerken 
·Hoe de bus Fan Verwijder op een ASUS A8N…
·Wat is een Firewire IEEE 1394A Adapter ?…
·Hoe maak je een printerpoort wissen 
·Hoe te openen een Inspiron B130 
·Welke grafische kaart doet een DM4 Have …
·Problemen met een Canon Deskjet 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com