Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Een aan elke zijde van het paneel - Hoe maak je nieuwe laptop Scharnieren
In een laptop , wordt het LCD-paneel aan de basis van de computer met twee scharnieren bevestigd . Dit zijn beweegbare metalen onderdelen die worden gebruikt voor het openen en sluiten van de laptop deksel ( het scherm ) zonder beschadiging van het oppervlak van de basis of het LCD -paneel . Na verloop van tijd , als het deksel wordt geopend en gesloten de scharnieren los kunnen worden omdat ze niet in staat om het gewicht van het scherm ondersteunen . De scharnieren kunnen krijgen ook gebarsten of onaangepaste gevolg van plotselinge krachten , zoals wanneer je de laptop vallen of stoten tegen een hard oppervlak . U kunt losse en beschadigde scherm scharnieren te repareren door fashioning een metalen onderdeel vergelijkbaar met het scharnier . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Box snijder
Plaatwerk
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open het deksel van de laptop zo ver mogelijk naar achteren en verwijder de plastic scherm bezel framing het scherm . Afhankelijk van de laptop model , moet u mogelijk schroeven ongedaan maken van het frame voordat het kan worden verwijderd . Sommige laptop kunnen rubbers die moet worden verwijderd om de schroeven eronder. Ongedaan alle bijlagen en wrikken de bezel los voordat losgemaakt volledig . Kopen van 2

Verwijder het scharnier deksel van de basis van de laptop . Dit is meestal een plastic omhulsel rond het toetsenbord aan de onderkant van de computer door klemmen . Gebruik een scherp voorwerp , zoals een doos -cutter , als een hefboom om het kunststof deksel omhoog te dwingen , uit de buurt van de basis . U kunt nu de beschadigde scharnieren aan weerszijden van de onderkant van het scherm .
3

Undo kabels van de onderzijde van het deksel dat het scherm aansluiten op de onderkant van de laptop . Bij de meeste modellen , moet u de videokabel en de LCD stroomkabel los te koppelen . Met de kabels aangesloten , verwijder schroeven uit de beschadigde scharnieren zodat het deksel volledig kan worden losgemaakt . Trek het deksel los en leg hem opzij , met het LCD -scherm naar boven.
4

Verwijder de scharnieren van de basis van de laptop . Bij de meeste modellen , zijn de twee scharnieren op een lange metalen staaf loopt eind aan eind gemonteerd . Verwijder eventuele schroeven en demonteer het scharnier uit de computer . Maak de beschadigde scharnier los door deze van de metalen staaf of draaien en naar buiten trekken . Laat de werkende scharnier intact .
5

Knip een stuk plaatwerk van een cookie tin en schimmel het in de vorm van de beschadigde scharnier . U kunt beginnen met een rechthoekig stuk en vorm op gepaste wijze , met behulp van een schaar en platte tang . Indien de dikte van het scharnier is groter dan de dikte van het plaatmetaal kan lagen om de nieuwe scharnier dikker .
6

Desgewenst maakt gaten in de nieuwe scharnier schroeven tegemoet met een kleine schroevendraaier en toepassen van druk op het metaal . Zorg ervoor dat de gaten kleiner dan de diameter van de schroeven . Merk op hoe de werkende scharnier is bevestigd aan de metalen staaf en de montage van het scharnier op dezelfde manier .
7

Plaats de metalen stang de laptop basis en sluit het deksel . Schroef de scharnieren aan het deksel . Sluit de kabels opnieuw en vervang het scherm bezel .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te openen de Cam van een M…
·Mijn ThinkPad Z61t Will Not Re…
·Hoe te wijzigen een IBM X41 pr…
·Hoe kom ik erachter de Temp va…
·Hoe maak je Bluetooth op een l…
·Hoe je het scherm op een Toshi…
·Hoe kan ik een Dell Dimension …
·Beste laptop voor een College …
·Hoe je toetsenbord verwijderen…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Vergelijk Bluetooth en Wi - Fi 
·Hoe maak je een schijf van een oude PC t…
·Hoe de Logitech MX500 
·Hoe kan ik een laptop batterij Build 
·HP 8710p Specificaties 
·Hoe de BIOS op een RC410 - M Moederbord …
·Hoe de snelheid van de computer upgraden…
·Hoe te openen de zaak van een Compaq Pre…
·Hoe laag Speed ​​USB -poorten maken in H…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com