Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Hoe kan ik een laptop batterij Build
Vervangende laptop -batterijen zijn duur , soms kunnen ze kosten meer dan een derde van de prijs van een nieuwe laptop . Bespaar veel geld door het bouwen van je eigen externe laptop batterij die eenvoudig kan worden aangesloten op de batterij -ingang van uw laptop . Gebruik LiPo accu's , in serie geschakeld en in een uur of twee heb je een oplaadbare laptop accu . LiPo accu's zijn licht , duurzaam en hebben een uitgangsspanning van 3,7 volt en wanneer in serie combineert het vermogen van elke batterij in de verpakking . Wat je nodig hebt
LiPo accu
AWG 16 draad
Macht jack
Elektro-isolatietape
Mes
Afstriptangen
Soldeerbout
Solder
< br > Toon Meer Aanwijzingen

Kijk 1 op het etiket op de achterkant van de laptop uit te werken de ingangsspanning voor uw laptop . De meeste laptops moet 19 - volt te bedienen . Werken hoeveel LiPo accu je nodig hebt door het verdelen van de ingangsspanning met 3,7 en vervolgens rond het antwoord af op het dichtstbijzijnde gehele getal . Bijvoorbeeld , 19 gedeeld door 3,7 is 5,13 dus omheen neer op vijf en dat is het aantal batterijen nodig . Bouwen nooit een laptop accu die de ingangsspanning van uw laptop overschrijdt , anders zal worden beschadigd . Kopen van 2

Leg de batterijen plat op een geschikte ondergrond . Ze zijn even groot als gewone AA batterijen en een positieve aansluiting van de bovenkant en een negatieve aansluiting op de bodem . Roteren alternatieve batterijen berichten 180 graden . Leg de vijf batterijen , zodat je drie positieve en twee negatieve aansluitingen aan de ene kant en drie negatieve en twee positieve terminals de andere . Neem de eerste batterij en zet de positieve kant omhoog en de tweede accu de negatieve eindigen . Doe dit zal alle vijf batterijen .

Label 3 de batterijen numeriek een tot vijf . Wikkel elektrische isolatietape rond de batterijen om een strakke nette verpakking die bij elkaar houdt te maken .
4

Snijd stroken van AWG 16 - draads met een mesje . Snij twee stroken lang genoeg om de laptop te bereiken vanaf de accu . De andere latten moeten lang genoeg om aan een andere batterij terminals alleen . Met vijf batterijen , moet u vier korte draden aan deze batterijen in serie .
5

Verwijder 1/4-inch van kunststof uit de uiteinden van elke draad strook aan de koperen metalen draad bloot . Gebruik draad strippers of een mesje . Etiket op een lange draad strip " + ", deze hecht aan de positieve aansluiting van uw elektrische aansluiting. Label de andere lange draad strip " - , " deze hecht aan de negatieve pool van uw power jack
6

Bevestig de lange positieve draad aan op de positieve pool van de batterij een en bevestig vervolgens de andere lange negatieve . draad aan de negatieve pool van de laatste accu in je rugzak . Gebruik elektrische isolatie tape om de draden te hechten aan de terminals .
7

Sluit een korte draad strip op de negatieve pool van de accu ene en het andere uiteinde aan op de positieve pool van de batterij twee . Herhaal dit proces met de andere draad strippen en aansluiten van negatief naar positief sequentieel tot je de laatste strook hechten aan de positieve pool van de laatste batterij in de verpakking .
8

Wikkel de hele verpakking netjes in elektrische isolatie tape zodat de twee lange draden blootliggen . Zorg ervoor dat alle accupolen volledig zijn bedekt met isolatietape .

Schroef 9 van de deksel van de power jack . Je hebt een jack dat is hetzelfde formaat als je kracht ingang . Power Jacks zijn overal verkrijgbaar van elektrische en computerwinkels en kosten een paar dollar . Schuif de power aansluiting deksel over de twee draden . Zorg ervoor dat de schroefdraad eindvlakken het einde van de draden .

Heat 10 een soldeerbout op bedrijfstemperatuur . Sluit de positieve draad aan op de positieve pool van de power jack . Introduceer de soldeerbout en soldeer en raak de draad en klem . Laat een beetje soldeer aan coating smelt de draad en klem . Verwijder de soldeerbout en soldeer en laat de draad en power jack te koelen . Sluit de negatieve draad aan de negatieve pool van de power aansluiting en soldeer de draad en de terminal , zodat ze vormen een beveiligde verbinding . Schakel de soldeerbout .

Dia 11 van de klep naar beneden de draden en schroeven op de power jack . Steek de stekker in de kracht ingang van de laptop , project te voltooien .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Hoe maak je een zoemend geluid…
·Bestec Atx - 250 - 12Z Problem…
·Hoe maak je een stekker vervan…
·Hoe kan ik mijn Dell Batterij …
·Ultra - stille Silencer 420 AT…
·Hoe te berekenen FLOPS 
·Hoe vindt u de grootte van een…
·Een ononderbroken voeding gest…
·Hoe de CMOS-batterij Zoek op e…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Tweede harde schijf installeren D…
·Hoe maak je verbinding een Logitech 5.1 
·Hoe je BIOS Upgrade voor een Acer Aspire…
·Het scherm wordt niet omslaan via My iPa…
·Hoe maak je een cd-drive vervangen in ee…
·Hoe maak je Schakel uit een Mouse & Keyb…
·De HP F380 Zal niet Scan 
·Over Computers & Film Projectoren 
·Hoe te Pas een HP 31707 Monitor 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com