Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Bestec Atx - 250 - 12Z Problemen oplossen
De Bestec Atx 20 - 12Z voeding is bekend dat ze problemen hebben en de neiging om kortsluiten het moederbord als het mislukt . Dit onderdeel is essentieel voor de computer , want het brengt de elektrische stroom die uit het stopcontact in de juiste spanning , Versterkers en Ohms de computer nodig heeft om te draaien . Als het niet lukt voorkomende symptomen zijn bevriezing , apparaten niet goed functioneert , CD /DVD en harde schijven niet opstarten , of de computer niet opstarten helemaal . Controleer om te zien of de Bestec stroomvoorziening werkt niet of wordt niet door het veranderen van de voedingskabel en het gebruik van uw reukvermogen . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Computer voedingskabel
Werken voedingsspanning
Toon Meer Aanwijzingen
1

Wijzig de bestaande netsnoer met een ander netsnoer uit andere computer . Als u geen andere computer hebt , probeer dan het netsnoer op uw monitor voor het netsnoer op uw pc . Zet de computer en monitor. Zorg ervoor dat de snoeren goed zijn aangesloten op het stopcontact en de achterkant van de computer . Luister voor computer - gerelateerde loopgeruis . Als de computer nog steeds niet wordt ingeschakeld nadat u de aansluitingen controleren, wijzigen de stroomkabels terug naar hun oorspronkelijke plaats . Kopen van 2

Sluit de computer in een ander stopcontact steken. Gebruik een verlengkabel , zodat u niet hoeft te de PC te verplaatsen . Controleer of de oorzaak van het probleem is niet het stopcontact .
3

Haal de stekker van de pc en verwijder alle overige kabels aan de achterkant van de computer ook.
Goedkope 4

Zet de PC om zodat de achterkant naar u toe. Dicht bij de achterkant van de voeding , het gebied waar de achterkant fan is , en controleren of er een brandlucht . Bij een voeding uitvalt , is het meestal ruikt naar verbrande elektrische circuits , zelfs als flauw .
5

Verwijder het rechter zijpaneel van de computer los te schroeven die het te houden . Kijk binnen en controleer dat verbrande circuit geur . Als het moederbord gebied ruikt verbrand , dan is het waarschijnlijk de Bestec heeft kortgesloten en in gebreke heeft ook kortgesloten het moederbord .

Kijk 6 aan de binnenkant van de computer en zoek alle condensatoren . Deze zal zeer kleine elektronische apparaten op het moederbord gesoldeerd die er uitzien als kleine batterijen opstaan ​​. Als een van hen heeft geknald , zit schuin , of wordt lekt vloeistof , dan is de voeding blies en beschadigde het moederbord ook.
7

Maak de bestaande voeding en koppel het los van het moederbord , als alles lijkt OK en het moederbord lijkt niet te worden beïnvloed , en niet over een verbrande geur , kapotte onderdelen , beschadigde condensatoren of verbrande gebieden . Vervang de oude voeding met een werkende voeding naar het moederbord te testen .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Wat te zoeken in een voeding v…
·Hoe maak je een PC-voeding omz…
·Hoe de DC Jack vervangen op ee…
·Is het OK om een 10 Volt Lapto…
·Hoe je AC -adapter Problemen o…
·Hoe maak je een eenvoudige zon…
·Hoe kan ik opladen Mijn Enpowe…
·Hoe te APC UPS Battery zoeken …
·Hoe maak je een Compaq batteri…
  Related Articles
Grafische kaart probleemoplossing 
Problemen met een EVGA FX 5500 videokaar…
Problemen met een EVGA FX5500 videokaart…
Problemen oplossen voor de Pen voor een …
Problemen met een pc- geluidskaart 
Problemen oplossen Netwerkproblemen Voor…
Fax probleemoplossing 
Visioneer One Touch 5600 USB -scanner Pr…
HP scanner Problemen oplossen 
  Hardware Articles
·IDE naar SATA on Vista 
·Hoe maak je een moederbord met OEM Windo…
·Waarom gebruiken we Laptops op Remote Jo…
·Hoe maak je een AMD 754 Unlock 
·Hoe een SharePoint- RMS -server configur…
·Hoe kan ik een CMOS-batterij verwijderen…
·Hoe maak je een ROM in de Toekenning Ver…
·Hoe maak je een FTP configureren op SBS …
·Hoe maak je een Xbox 360 Samsung Drive k…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com