Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
HP scanner Problemen oplossen
Op zoek naar de exacte reden dat de HP scanner niet goed functioneert kan zeer tijdrovend zijn . Een betere aanpak is om een ​​reeks van routinematige methoden voor probleemoplossing gebruiken om uw scanner weer aan het werk . Als je leert om deze stappen te implementeren elke keer dat uw scanner goed werkt, moet je heel weinig ervaring down-time . De feiten

HP scanner goed werkt in de meeste omstandigheden . Echter, soms kan het slechte kwaliteit scans te produceren of niet om te scannen op alle. Wanneer dit gebeurt , is het onwaarschijnlijk dat je ervaart een hardware probleem . Scanner problemen worden meestal veroorzaakt door problemen met de kabels of software.
Fouten

U kan een foutmelding dat de scanner niet kan worden geïnitialiseerd te ontvangen , of dat er was een fout in de communicatie met het scanapparaat . Als u dit of een vergelijkbaar foutbericht , kunt u een losse of ontkoppelde kabel . Zorg ervoor dat de stroomkabel en de USB-kabel goed zijn aangesloten op de scanner . Ook voor zorgen dat de USB-kabel goed is aangesloten op de achterkant van uw computer . Als de scanner nog steeds niet naar behoren functioneert nadat u de aansluitingen hebt gecontroleerd , zorg ervoor dat u voldoende systeem geheugen en harde schijfruimte voor scannen .
Hard Reset

Als de bovenstaande stappen niet om uw probleem op te lossen , een harde reset uitvoeren . Koppel alle kabels van de scanner , met inbegrip van de macht, USB , automatische documentinvoer ( ADF ) en de transparantenadapter ( TMA ) kabels . Vergrendelen en ontgrendelen van de wagen vergrendelen . Stel de scanner op een ondergrond die waterpas is en plat . Wacht ten minste vijf seconden en sluit de kabels .
Software

Als de scanner nog steeds niet goed functioneert , verwijdert u de software die bij het . Ga naar de website van HP . Zoek op uw scanner modelnummer , klik dan op "Software en driver downloads " naar de nieuwste versie van de software en drivers voor uw model scanner downloaden en installeren .
Resources

Informatie -en andere hulpmiddelen zijn beschikbaar op de website van HP om u te helpen problemen met uw HP-scanner oplossen . Na het zoeken op het modelnummer van uw scanner , klik op " Ondersteuning en probleemoplossing . " Klik op 'Problemen met een probleem . " Klik op de link die overeenkomt met het defect uw scanner ervaart . Als u niet de oplossing voor uw probleem te vinden hier , terug naar de pagina voor productondersteuning en klik op de " Diagnose probleem of Chat ( HP Instant Support ) link. Klik op " Starten van een online diagnostische sessie " en volg de instructies op het scherm . hebben het serienummer van uw scanner klaar in geval van het diagnoseapparaat niet kunt aansluiten op uw scanner of vinden het probleem , zodat u een Active Chat -sessie kan beginnen met een medewerker van de klantenservice .

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe maak je een scanner toevoe…
·HP Scanner 4670 Installatie 
·Hoe te digitaliseren Posters 
·Hoe te Slide Pictures Scan 
·Hoe een Laser Scanner herstell…
·Toshiba 5560 Specs 
·Hoe te Chase Controles met beh…
·Google 's Book Scanning Projec…
·Hoe de UPC Barcode Begrijp 
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
Hoe kan ik herstellen van een Symbol PDT…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
  Hardware Articles
·Hoe je identiteit invoegen Uitschakelen 
·Hoe te kopiëren op een Brother EM Typew…
·Hoe maak je een Night Vision Webcam Make…
·Kleurcodes voor een 3 - Wire Computer Fa…
·Hoe maak je een sleutel vervangen op een…
·Compac Presario C751nr Notebook PC Aanwi…
·Hoe maak je een moederbord vervangen 
·Hoe maak je een 4 Wire CPU Fan op volle …
·Hoe Vergelijk Microprocessor Prestaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com