Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Hoe maak je een eenvoudige zonne-energie Li - Ion Charger Merk
Een fotovoltaïsche zonne -paneel kan worden gebruikt voor bijna elke vorm van elektrische opslag batterij op te laden . Een lithium-ion ( Li - ion ) batterij is het type dat wordt gebruikt in veel camera's , mobiele telefoons, laptops en andere draagbare apparaten . Li - ion batterijen zijn gevoelig voor overladen en vereisen geavanceerde elektronica in de oplader om ervoor te zorgen de batterijen correct zijn opgeladen . Waardoor de acculader zelf wordt niet aanbevolen , maar het aansluiten van een Li - ion batterijlader voor een zonnepaneel is relatief eenvoudig . Wat je nodig hebt
Li-ion batterijlader
Cigarette plug adapter
Koperdraad
Toon Meer Aanwijzingen
1

Ga naar een winkel die camera's verkoopt en computers , of ga op het internet . U vindt hier vele opladers beschikbaar voor de Li - ion batterij die u wilt laden. Koop een lader die een sigarettenaansteker -aansluiting heeft , en die kan draaien op een direct-gelijkstroom ( DC ) spanning van maximaal 24 volt . Kopen van 2

Lees de specificaties voor de oplader . Let op de maximale laadstroom in ampère . Voor een laptop computer acculader , kan de laadstroom worden 5 of 6 ampère . Voor camera en mobiele telefoon-batterijen van de huidige zal meestal minder dan 1 amp .
3

Controleer de output van het zonnepaneel . Kijk voor het maximale vermogen stroom ( Imp ) ampère , en het maximale vermogen spanning ( VMP ) in volt geproduceerd door het panel . Bevestigen dat het maximale vermogen stroom geproduceerd door het paneel gelijk is aan , of meer bedraagt ​​dan de maximale laadstroom die door de acculader . Controleer dat het maximale vermogen spanning is tussen de 12 en 24 volt .
4

Koop een adapter die het zonnepaneel zal aansluiten op de sigarettenaansteker . Deze adapters hebben twee krokodillenklemmen aan de ene kant ( rood en zwart ) en een vrouwelijke soort lichtere connector aan het andere uiteinde .
5

Installeer het zonnepaneel op een plaats waar geen schaduwen steken de plaat tijdens de dag . Oriënteer het panel het zuiden en onder een hoek die gelijk is aan de breedte van de plaats . Sluit koperdraad om de positieve en negatieve aansluitingen van het paneel , en lopen de draden naar de krokodillenklemmen van de lader adapter . Sluit de positieve draad aan op de rode klem , en de negatieve draad op de zwarte klem . Sluit de Li - ion accu lader en controleer of het werkt .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Kan een voeding te hoog zijn i…
·Hoe maak je een verbinding van…
·Wat is een High - Quality over…
·Hoe een Uninterruptible Power …
·Het automatisch laden Microsof…
·Het wijzigen van de CMOS-batte…
·Dell Inspiron 6000 accu wordt …
·Hoe te herstellen van een Tosh…
·Hoe maak je een Extended Lengt…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de harde schijf in een iMac G4 Verva…
·Hoe kan ik een Toshiba 1370 Copier Reini…
·Hoe Network Adapter Drivers Update 
·Hoe kan ik een Sony VAIO laptop kopen 
·Hoe maak je een Xerox-printer installere…
·Instructies voor het instellen van de HP…
·Hoe te Overclock de Athlon 64 X2 5000 + 
·Hoe maak je een DV7 Mouse Fix 
·Hoe te printkoppen reinigen van de HP 12…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com