Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Wat is een High - Quality overspanningsbeveiliging ?
Stroomstoringen kunnen grote schade aanrichten aan elektronische apparatuur zoals computers en telefoons , circuits in een oogwenk vernietigen . Piekbeveiligers bescherming van uw elektronische apparatuur tegen plotselinge pieken in de elektriciteitsvoorziening . Hoewel goedkoop surge strips kan een voldoende werk te doen , hogere kwaliteit piekstroomonderdrukkers bieden meer betrouwbare bescherming onder een grotere verscheidenheid van omstandigheden . Kwaliteit piekbeveiligers zijn ook minder kans om te worden beschadigd door de macht zelf spanningspieken. Soorten overspanningsbeveiliging

Stootspanningsbegrenzers
, ook wel surge protectors , zijn elektrische apparaten die uw apparatuur te beschermen tegen ongewenste hoge spanningen door het blokkeren van de stijging of kortsluiting aan de grond . U kunt stand-alone piekbeveiligers en onderdrukkers ingebouwd in stekkerdozen vinden . Zware industriële overspanningsbeveiliging apparaten worden gebruikt door fabrieken en bedrijven om alle apparatuur te beschermen op hun terrein . U kunt verkleinde hebben versies van deze in de elektrische dienst paneel van uw woning om al uw elektronica te beschermen geïnstalleerd .
Joule en Surge Amps Rating

De joules cijfer geeft aan hoeveel stroom uw stekkerdoos kan opnemen in geval van een piek . Een hogere kwaliteit apparaat moeten een rating van ten minste 600 joules . De stijging versterkers cijfer specificeert de hoeveelheid elektrische stroom het apparaat kan omgaan met , een hogere stijging versterkers rating is beter . De joules en surge versterkers ratings alleen niet noodzakelijk op de levensduur van het apparaat ; eenheden die meer van de energie af te voeren uit een sterke stijging in de grond zal doorgaans beter presteren voor langere
Response . tijd

Stootspanningsbegrenzers
kan niet direct reageren op een piek in de macht . Er is altijd een korte vertraging , meetbaar in nanoseconden , voordat het apparaat wordt geactiveerd . Hoe sneller het apparaat activeert , hoe minder tijd de apparatuur wordt blootgesteld aan ongewenste hoge voltages en meer schade kan worden voorkomen . Hoogwaardige piekstroomonderdrukkers zijn die kunnen inspelen op zowel sneller en langzamer spanningspieken .
Standards

Organisaties
bestaan ​​om de prestaties van surge protectors testen om adequate prestaties te garanderen . Deze standaardisatie autoriteiten de fabrikanten in staat om een lijst van de normen die hun producten voldoen aan . Hoogwaardige surge protectors kunnen een lijst standaarden zoals Underwriters Laboratories ( UL ) 1449 , waarin de klem spanning van uw apparaat aangeeft , dit is de maximale spanning die het apparaat zal toestaan ​​te passen. Hoe lager de klemmen spanning , hoe beter .
Features Anders

Sommige piekstroomonderdrukkers hebben een licht of zelfs een hoorbaar alarm dat u laat weten dat het apparaat heeft ervaren een spanningspiek. Piekbeveiligers kunnen onder meer ondersteuning voor telefoonlijnen . Sommige eenheden ook uitvoeren als lijn conditioners , die een soepeler , minder variabel voeding die minder belastend op uw elektronische apparaten en kan het verbeteren van hun levensduur .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Dell Dimension E510 Voeding Pr…
·Heeft bijhouden van een laptop…
·Bestec Atx - 250 - 12Z Problem…
·Het afsluiten Computers Off vs…
·Aanbevolen voedingen voor comp…
·Hoe maak je een Power Supply V…
·Hoe de batterij te vervangen i…
·Hoe kan ik een voeding van de …
·Hoe Volledig opladen van een l…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe een ontoegankelijke externe harde sc…
·Hoe maak je een harde reset op een Canon…
·Hoe te openen een Motorola SB5101 
·Hoe je bestanden van een Onleesbare Flop…
·Hoe Dell -geheugen vervangen 
·Hoe je de harde schijf verwijderen in de…
·Hoe maak je een Canon G10 Maak een Webca…
·Wat is de betekenis van de Floppy Drive …
·Hoe je instellingen wijzigen op parallel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com