Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Vermogensbronnen >> Content
Hoe de CMOS-batterij Zoek op een Compaq Presario R4000
De CMOS batterij bestuurt een verscheidenheid van fundamentele processen die nodig zijn voor uw computer goed te laten functioneren . Na verloop van tijd , kan de CMOS-batterij moet worden vervangen . Veel voorkomende symptomen van een falende CMOS omvatten willekeurige vermogensverlies of problemen opstarten , muis storing, problemen met de instellingen voor de datum en tijd of problemen starten van programma's . Voor toegang tot de CMOS-batterij op een Compaq Presario R4000 , moet je je laptop uit elkaar te halen . Wat je nodig hebt
antistatische polsband
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de laptop uit en koppel alle stroomkabels en randapparatuur . Sluit de laptop , leg het gezicht naar beneden op een vlakke ondergrond en de batterij verwijderen. Doe je antistatische polsband . U kunt ook op een ongeverfd metalen oppervlak aan om eventuele statische elektriciteit te ontladen van uw persoon , maar een antistatische polsband wordt aanbevolen . Kopen van 2

Verwijder de twee schroeven uit de batterij slot met uw Phillips - schroevendraaier , draai de laptop naar boven en open het scherm . Wrik het toetsenbord bezel met de platte schroevendraaier en verwijder deze uit de assemblage . Verwijder de schroeven waarmee het toetsenbord op zijn plaats en til het toetsenbord omhoog om het lint verbindt het toetsenbord om de laptop .
3

Koppel de WiFi -antenne -kabel , Bluetooth-ontvanger en video-kabel los te koppelen van hun havens . Verwijder de schroeven waarmee het scherm om de scharnieren met de kruiskopschroevendraaier en verwijder het scherm van de laptop .
4

Sluit het beeldscherm en zet de laptop beneden . Verwijder alle 30 schroeven uit de onderkant van de laptop met behulp van de Phillips - schroevendraaier . Trek de schijf eruit en draai de laatste schroef uit het schijfstation compartiment . Verwijder de hardware dekt , RAM-modules en de harde schijf van hun respectievelijke locaties .
5

Draai de laptop over de touchpad los en verwijder de schroef de bovenste montage aansluit op de bodem montage . Plaats de laptop naar beneden en verwijder de onderste montage op het moederbord bloot .
6

Zoek de CMOS-batterij . Dit is het platte, ronde , zilveren schijfje dat lijkt op een horloge batterij en is bevestigd aan het moederbord .

Previous: Next:
  Computer Vermogensbronnen
·Hoe kan ik een Dell laptop van…
·Hoe te Refill de HP inktcartri…
·Hoe kan ik een CMOS-batterij v…
·Hoe u een computer Voeding Vei…
·Hoe kan ik Vervang de ventilat…
·Uninterupptable Power Supply C…
·Wat is de functie van een comp…
·HP serie HSTNN - 105C laptop e…
·Hoe PC Power Supply Boost 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak ik een Toshiba A200 openen ? 
·Hoe de opstartvolgorde wijzigen in het B…
·HP Laserjet Problemen 
·Hoe eigen Installeer een harde schijf op…
·Kies de perfecte printer 
·Hoe maak je een USB 2.0 PCI-kaart instal…
·EMU 0404 Problemen 
·Oorlog Robots 
·Mijn Laptop Is Getting Too Hot - Hoe kan…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com