Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe maak je een USB 2.0 PCI-kaart installeren
USB 2.0 is de nieuwste vorm van Universal Serial Bus ( USB ) die momenteel beschikbaar zijn . De USB 2.0 voorziet in een data- overdrachtssnelheid van 480 Mbps , en veel van de huidige USB-apparaten , zoals iPods , Zunes , en zelfs printers , zijn gebouwd voor en geoptimaliseerd voor USB 2.0 . Gelukkig zijn deze USB 2.0- apparaten zijn compatibel met 1.0 , waarmee de eindgebruiker om het apparaat te gebruiken op een oudere computer . Echter , kunnen eindgebruikers die een oudere computer met een beschikbare PCI-slot te upgraden naar USB 2.0 door het installeren van een USB 2.0 PCI -kaart op hun desktop computer . Wat je nodig hebt
USB 2.0 PCI -kaart en de driver voor uw kaart
schroevendraaier : gleufschroeven of Phillips
PCI- sleuf van uw computer
Toon meer instructies
< br > 1

Trek de stekker van de computer . Gewoon uitschakelen van de computer en het verlaten van de plug-in is niet bevredigend want zolang de voeding is aangesloten op het stopcontact zal het een elektrische lading bevatten . Haal ook alle andere aansluitingen op de computer om de kans op een stroomstoot te minimaliseren . Kopen van 2

Open de behuizing van de computer op het moederbord van de computer bloot . Zoek een beschikbare PCI- slot en verwijder de PCI afdekplaatje . Houd er rekening mee dat , afhankelijk van het model van de computer kan er een schroef die houdt in het PCI slot cover die zal moeten worden verwijderd te zijn . In dat geval zult u de PCI- kaart correct moeten losschroeven deze schroef los en verwijder de slotplaat .

Lijn 3 met de sleuf . Stevig , maar niet met geweld , duw de PCI- kaart in de sleuf . Zorg ervoor dat de kaart stevig en gelijkmatig in de sleuf zit . Als uw computer een schroef vast te houden in de PCI-kaart , schroef dat opnieuw niet weggooien het afdekplaatje , voor het geval je nodig hebt om de PCI-kaart verwijdert op de weg , als je nodig hebt om het klepje te zetten terug als de sleuf leeg is .
4

Sluit de computerbehuizing en sluit alle kabels , opnieuw aansluiten van de stroomkabel laatste . Power-up van uw computer en laat het dan volledig opstarten . Als er een BIOS-foutbericht en de computer niet normaal opstarten en maakt het besturingssysteem niet laden , zet het uit en verwijder de USB 2.0 PCI -kaart , en herhaal de installatie stappen .
5

Installeer het stuurprogramma . Nadat de computer opstart en laadt het besturingssysteem , kan het u vragen voor de bestuurder en een installatie programma uit te voeren . Op dat punt insert de CD /DVD of diskette die de bestuurder heeft en volg de instructies van het installatieprogramma aan u gepresenteerd . Als uw besturingssysteem je niet vragen naar de chauffeur dan moet u deze handmatig installeren . Raadpleeg de fabrikant van uw besturingssysteem voor nadere instructies .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe een notebook Processor Upg…
·Hoe een HP Compaq nw8240 Upgra…
·Wat voor soort Computer Specs …
·Hoe om te upgraden naar een 64…
·Dell Dimension 2300 Memory Ins…
·Hoe voeg ik een 2GB geheugen o…
·Kunt u een processor toevoegt …
·Hoe maak je een Intel Dual Cor…
·Hoe je RAM -geheugen toe aan e…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een laptop Moederbord 
·Hoe een verlopen HP Inktcartridge Reset 
·Wat is het verschil tussen een robot en …
·Hoe uw laptop Talk Make 
·Hoe kan ik een Dell- geheugenmodule inst…
·Hoe meer ruimte krijgen op mijn Memory S…
·Hoe maak je een Canon -printer wijzigen …
·Hoe maak je een Samsung externe harde sc…
·Hoe te Gooi Desktop Computers in Toledo …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com