Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Kunt u een processor toevoegt Into een exsisting Computer
centrale verwerkingseenheid van een computer , of CPU , is in wezen het brein van de computer ; ? Het wordt gebruikt om data en applicaties te verwerken . Hoe sneller een CPU is het beter een computer wordt uitgevoerd . Sommige computers zijn gebouwd , zodat CPU's kunnen worden vervangen of verbeterd met extra processoren . Controleren compatibiliteit

Elke keer dat een processor wordt toegevoegd , verbeterd of veranderd , de belangrijkste kwestie is om ervoor te zorgen dat de CPU is compatibel met het moederbord .

CPU's hebben verschillende configuraties . Als een CPU zal worden veranderd of verbeterd , moet het overeenkomen met het type socket en front - side bus van het moederbord of het zal niet werken . Indien het stopcontact niet overeenkomt , kan de CPU niet eens passen in het moederbord .

De front-side bus is de snelheid waarmee de CPU toegang de RAM . In gevallen waarin de CPU en het moederbord niet compatibel front-side bus snelheid heeft, kan de computer niet optimaal of helemaal niet werken .

Als de nieuwe CPU niet overeenkomt met het moederbord , dan is ofwel het moederbord moet zijn veranderd als goed , of de CPU moet worden ingeruild voor een die het moederbord past .
het toevoegen van een tweede CPU

een tweede CPU kan worden toegevoegd aan een bestaand systeem alleen als er een extra CPU -slot op het moederbord . Zo niet , is er geen manier om een ​​tweede processor toe te voegen zonder ook veranderen van het moederbord .

Als het moederbord ondersteunt dual - processor operaties , moet de tweede CPU overeenkomen met de oorspronkelijke CPU in alle specificaties om een ​​goede werking te garanderen . Zodra de tweede CPU wordt toegevoegd , kan het nodig zijn om de instellingen in het besturingssysteem om te veranderen voor de tweede processor te detecteren en ondersteund .
Dual - Core Alternative
< br >

een alternatief voor het hebben van een dual - processor computer is een dual - core processor computer hebben . Een dual - core processor is een processor eenheid die het zelfde als twee processors handelt en presteert . De voordelen van een dual -core is dat slechts een aansluiting nodig en prestaties soms sterk worden verhoogd . Bovendien kunnen de kosten van het toevoegen van een dual -core eenheid minder dan het opzetten van een dual - processor systeem . Om te upgraden naar een dual - core processor , hoewel, het moederbord moet nog comptible mee .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe maak je een PC3200 400Mhz …
·Hoe kan ik uitschakelen Onboar…
·Hoe vindt Wat Memory Stick ik …
·Hoe kan ik een Linksys Network…
·De verschillen in AMD micropro…
·Intel E4500 Vs . AMD 5600 
·DIY : Fan Speed ​​Controller 
·DIY PC Upgrade 
·GeForce 9800 GTX vs 8800 GTS 
  Related Articles
Hoe je telefoon mogelijkheden toe te voe…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe te Toevoegen Gmail aan uw iPad 
Hoe je toe Yahoo Mail naar uw iPad 
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe maak je een kalender toevoegen op ee…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
  Hardware Articles
·Hoe je BIOS resetten op een X60 Tablet 
·Hoe een OfficeJet 7130 Problemen 
·BIOS Setup op Dell Computers 
·Hoe het opzetten van een draadloos toets…
·USB Memory Stick Problemen 
·Hoe je BIOS te vinden voor een Dell Insp…
·Wat is een vaste scherpstelling webcam ?…
·Maximum RAM voor een Mac Book Pro 
·Wat is PC Card Type II voor gebruikt 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com