Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Hoe Set Up Award Modular BIOS
Wanneer je reparaties uit te voeren op een computer of installeren van onderdelen kunt upgraden , moet u de computer Basic Input /Output System instellingen ( BIOS ) te configureren . Of u nu de installatie van een nieuw moederbord of gewoon het toevoegen van een harde schijf , moet u wellicht de instellingen niet automatisch gedetecteerd door het BIOS te configureren . Bovendien , bij het installeren van een nieuw moederbord , moet u de tijd en datum te configureren , evenals load systeem standaardwaarden voor hardware detectie en opstartvolgorde prioriteit . De instellingen en de BIOS- waarden configureren op een moederbord met de Phoenix /Award Modular BIOS duurt slechts enkele minuten . Instructies

Draai 1 op de computer . Zodra je ziet het moederbord opstarten of de paal scherm , begint de "Delete" toets herhaaldelijk tikken tot u de BIOS- menu op het scherm . Ga naar het BIOS -systeem wachtwoord in als hierom wordt gevraagd . Kopen van 2

Druk op de pijltjestoetsen op het toetsenbord om de cursor te verplaatsen naar de "Standard CMOS Features ' menu-optie . Druk op de toets " Enter " .
3

Controleer of het systeem tijd en datum instellingen in het BIOS correct zijn. Als u de tijd en datum aan te passen , drukt u op de pijltjestoets om naar de waarde die moet veranderd . Druk op de " + " en " - " toetsen om de instellingen voor de tijd of datum . Druk op de toets " Esc " nadat u klaar bent met het veranderen van de tijd en datum waarden .
4

Blader naar de " IDE Primary Master " -optie veld , druk op de toets " Enter " . Navigeer naar de " IDE Primary Slave , " " IDE Secondary Master " en " IDE Secondary Slave " velden in de juiste volgorde en druk op de " Enter " voor elk . Deze actie maakt het systeem-BIOS naar IDE harde schijven en optische drives geïnstalleerd in de computer te detecteren .
5

Controleer of de " Drive A" optie op " 1.44M , 3.5 in " als u een diskettestation in de computer . Als alternatief , de waarde op "None " als de pc niet over een diskettestation geïnstalleerd .
6

Druk op de toets " Esc " op het toetsenbord om terug te keren naar de belangrijkste BIOS setup -scherm . < Br >

Druk op 7 van de " F7 " -toets om " Optimized Default Settings " voor het automatisch het moederbord configureren .

Druk op 8 op de toets " F10 " om de BIOS-instellingen op te slaan en het configuratieprogramma . Wanneer u wordt gevraagd om wijzigingen in de BIOS- instellingen te bevestigen , drukt u op de toets " Enter " . De computer wordt automatisch opnieuw opgestart . Laat de computer op te starten in Windows of installeren van een nieuw besturingssysteem .

Previous: Next:
  BIOS
·BIOS Issues 
·Hoe de Boot Order BIOS wijzige…
·Hoe te updaten BIOS ACPI 
·De goedkoopste manier om BIOS …
·Toegang krijgen tot het BIOS o…
·Hoe het opzetten van een wacht…
·Hoe de BIOS Versie bijwerken 
·Hoe te installeren Videokaart …
·Hoe de BIOS Versie Zoek op een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Specificaties voor de Compaq Presario 12…
·Hoe te activeren ATI Theater Mode 
·Doe - het-zelf Liquid Cooling 
·Hoe het opzetten van Post op een iPad 
·Hoe maak je een laptop computer formatte…
·Hoe te Twain Driver opnieuw installeren 
·Compaq 1690 Specs 
·Hoe maak je een Dual BIOS Reset 
·How Do I Get Into Alienware BIOS ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com