Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
BIOS Issues
BIOS , kort voor Basic Input /Output System , controleert opstartproces van een computer . De BIOS voert bewerkingen zoals analyseren en initialiseren geheugen, harde subsystemen en CPU van de computer en voor het installeren van hardware data zoals floppy drives en harde schijven . Uiteraard kan problemen met BIOS van de computer beïnvloeden prestaties en functionaliteit van de computer . Sommige BIOS problemen zijn vrij algemeen , maar opgelapt . BIOS-update Error

Hoewel BIOS-updates zijn niet nodig voor alle computers , misschien een update nodig zijn als het lost een specifiek probleem voor uw machine . Als u een foutmelding na het updaten van je BIOS dat de BIOSID 's komen niet overeen te komen, heb je een BIOS dat niet compatibel is met uw moederbord geïnstalleerd . Zorg ervoor dat u de juiste BIOS hebt geïnstalleerd voor uw moederbord , of anders contact opnemen met de fabrikant van uw raad om hulp .
Systeem start niet op na BIOS-update

Als uw computer niet na het bijwerken van uw BIOS opstart , kan het BIOS zijn beschadigd tijdens de update . Om dit te corrigeren , moet u duidelijk de CMOS . De CMOS , kort voor Complementary Metal - Oxide Semiconductor , slaat de hardware van de computer . Het wissen van de CMOS mag alleen worden gedaan als een laatste redmiddel . Vind instructies over hoe de CMOS te wissen in het gedeelte Bronnen hieronder .
Verkeerde datum en tijd

De CMOS van uw computer slaat de BIOS-datum en tijd . Het wordt aangedreven door een CR2032 knoopcelbatterij . Wanneer de batterij onder een bepaald voltage , kan de CMOS niet goed uit te voeren . Als de datum en tijd onjuist zijn , of als de wijzigingen niet na het veranderen van de datum en tijd worden opgeslagen , kan het tijd om de coin - cell batterij te vervangen .
Vergeten BIOS-wachtwoord

het creëren van een wachtwoord voor het BIOS is optioneel , maar als de BIOS met een wachtwoord is beveiligd en je het wachtwoord niet hebt , moet je de BIOS- wachtwoord te resetten . Er zijn verschillende manieren om dit te doen . U kunt een BIOS-wachtwoord nut, dat is software die het wachtwoord omzeilt gebruiken . U kunt ook gebruik maken van de BIOS duidelijk jumper of dipswitch op het moederbord . De locatie van de duidelijke jumper varieert , dus check de handleiding op uw moederbord , of neem contact op met de fabrikant .

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe je BIOS-wachtwoord Uitscha…
·Hoe een BIOS-wachtwoord verwij…
·Hoe de BIOS upgraden op een Bi…
·Hoe de BIOS van een CUW AM Moe…
·Hoe je BIOS Flash met Awdflash…
·Hoe de BIOS Exit 
·Hoe de BIOS bijwerken voor een…
·Hoe de BIOS resetten op een La…
·Hoe maak je een Phoenix BIOS F…
  Related Articles
Sound Card Issues 
MSI 790X - G45 Geluidskaart Issues 
Hoe je BIOS upgraden op IBM Blade 
Problemen met een HP 5590 
OCR Scannen Problemen met HP Software 
Computer Memory Issues 
GeForce 7300 GT Installatiekwesties 
Hoe je problemen met het oplossen van ee…
AUM Memory Chip Issues 
  Hardware Articles
·DIY Backlight Repair 
·Hoe je inktcartridges Test 
·Hoe uw eigen computer te bouwen met oude…
·Hoe te Overclock Asus behulp BIOS 
·GE 2.0 USB Hub Tech Specs 
·Hoe software te verwijderen van een rela…
·Wat u moet weten over het kopen van een …
·DVI Vs . HDMI voor een PC 
·Hoe je ATI BIOS installeren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com