Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> geluid Kaarten >> Content
Sound Card Issues
Als geluidskaart van een computer niet meer werkt , kan het de multimedia-ervaring verpesten voor de gebruiker . Veel mensen maken gebruik van computers voor het streamen van video's , luisteren naar muziek of chatten met anderen door middel van een microfoon , zonder dat het geluid functie , dit alles is onmogelijk . Tal van factoren kunnen een geluidskaart defect raken , maar de meeste kunnen worden vastgesteld . Problemen bij de installatie Port

De installatie poort probleem treedt meestal op tijdens de installatie van de geluidskaart . PCI-kaarten komen in een verscheidenheid van formaten , zoals PCI , PCI Express en USB . PCI -en PCI Express zijn soorten gokkasten aansluiting in de computer . Als u een PCI-kaart en je sluit hem aan op een PCI Express -slot , of vice versa , kan de kaart niet werkt . Ook voor externe geluidskaarten die USB gebruiken , ze zullen alleen werken met computers of de juiste USB -sleuf , zoals USB 1.0 of USB 2.0 . Dus , voor de aankoop van een geluidskaart of uw computer en moederbord specificaties voor compatibiliteit .
Spreker Issues

Geluidskaarten
algemeen hebben verschillende uitgangen aan de achterkant voor luidsprekerkabels . Sommige sprekers kunnen hebben onverenigbaar stekkers . In deze gevallen adapters zijn verkrijgbaar bij de meeste elektronische winkels voor te geven . Geluidskaarten kunnen ook worden afgebroken als de sprekers zelf niet goed functioneren . Luidsprekers kunnen kortsluiten en luidsprekerkabels kunnen slijten , dus, als de geluidskaart registreert in uw besturingssysteem goed , test uw luidsprekers op een andere computer
Driver problemen
< br . >

een bestuurder is cruciaal voor het goed functioneren van een geluidskaart . Het is de software die nodig is voor de geluidskaart hardware te communiceren met de computer . Als je de out-of - date drivers of stuurprogramma's van het verkeerde besturingssysteem , zal de geluidskaart niet werkt . Als je niet weet welke drivers je hebt , moet u de website van de fabrikant van geluid bezoeken en download de juiste drivers . Als je niet weet wat voor geluidskaart je hebt , kun je het panel computer te verwijderen en kijken naar het model sticker op de kaart. Een algemene tip voor het lokaliseren van de geluidskaart is om te kijken voor de kaart waarop de luidsprekerkabels zijn aangesloten .
Instellingen Problemen

Veel programma's en spelletjes hebben aparte audio-mixers . Als je niet goed ingesteld het geluid in een bepaald programma of spel , kan het niet werken . Kijk voor de instellingen van eigenschappen en zorg ervoor dat het volume omhoog en de juiste geluidskaart is de primaire geluidsapparaat .

Previous: Next:
  geluid Kaarten
·Hoe maak je verbinding een Sou…
·Hoe je geluidskaart drivers te…
·Hoe je geluidskaart drivers do…
·Hoe de geluidskaart te verwijd…
·Welke geluidskaart wordt gebru…
·Hoe de geluidskaart wijzigen i…
·Hoe maak je een geluidskaart d…
·Hoe kan ik een laptop geluidsk…
·Hoe kan ik een Creative Labs X…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Micro - SIM -kaart …
Hoe maak je een SIM-kaart in een iPad 
Hoe kan ik muziek en Sound Audio afspele…
Hoe om geluid te horen op een iPad 
Hoe je het geluid instellen op de iPad K…
Hoe maak je een iPad Get SIM -kaart 
Hoe de iPad werken met een andere SIM -k…
Hoe kan ik uitwerpen van een SIM -kaart …
Kan de SIM -kaart worden verwijderd in e…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Apple Drive converteren …
·Hoe kan ik een ASPI driver installeren v…
·Hoe je ID3-tags verwijderen op een Mac 
·De beste HD- tuners voor de PC 
·Hoe te installeren Mijn Labtec Webcam 
·GeForce 7500 LE Informatie 
·Hoe gebruik ik een Mac Apple laptop comp…
·Hoe je RAM Verhoog & Verminder CPU Usage…
·Hoe Vista installeren Via Firewire 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com