Evernote biedt nieuwe abonnementen met goedkopere versie

Dat laat Evernote woensdag weten op zijn blog. Gebruikers kunnen voortaan kiezen tussen de gratis versie die 60 megabyte aan uploaddata biedt en de betaalde varianten Plus en Premium.

Het upgraden naar de Plus-versie, die 1 gigabyte aan totale uploaddata biedt, kost 19,99 euro per jaar of 2,99 per maand. Daarnaast kan met Evernote Plus de dienst voortaan offline geraadpleegd worden, laat het e-mails opslaan en kan de mobiele versie met wachtwoord vergrendeld worden. De maximale omvang per bestand dat de gebruiker kan uploaden is bij het Plus-abonnement 50 megabyte.

Abonnementen Evernote

Het Premium-abonnement is met 39,99 euro per jaar of 4,99 euro per maand even duur als voorheen. Hiervoor kan de abonnee ongelimiteerd bestanden van maximaal 200 megabyte uploaden. Naast de Plus-functies biedt Premium de mogelijkheid om notities om te zetten in presentaties, te zoeken in Office documenten en visitekaartjes te scannen en digitaliseren.

Andere Premium-opties zijn het annoteren van bijgevoegde PDF’s, vorige versies van notities bekijken en inhoud bekijken dat gerrelateerd is aan de betreffende notitie.

Wanneer de gebruiker al betaalt voor Evernote, blijft het abonnement voor een jaar onveranderd. Na 29 april 2016 zal iedereen over kunnen schakelen op de nieuwe vormen.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>