Geheimenapp Secret sluit deuren

Dat maakt mede-oprichter David Byttow woensdagavond bekend via Medium.

Eerder op de avond ontstonden al geruchten over een dreigende sluiting van de app waarmee gebruikers anoniem geheimen of andere informatie kunnen delen met mensen in de buurt.

Volgens Byttow vertegenwoordigt Secret niet de visie die hij voor ogen had toen hij het bedrijf oprichtte. Het in de app geïnvesteerde geld wordt zoveel mogelijk teruggegeven.

Het is niet duidelijk wanneer Secret precies uit de appwinkels verdwijnt. Byttow spreekt over een “waardige” afwikkeling van de dienst. 

Volgens bronnen van Techcrunch is het gelijknamige bedrijf achter Secret de laatste maand al veel medewerkers kwijtgeraakt en werd er enkel nog aan onderhoudstaken gewerkt. 

Secret werd er eind vorig jaar nog van beticht zijn populairdere concurrent Yik Yak te hebben gekopieerd. Het nieuwe ontwerp van Secret toont overeenkomsten met die app.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>