Alle geruchten over de LG G4 op een rij

Nu er steeds meer geruchten komen over de nieuwste telefoon van LG, wordt het tijd om alle feiten die we al weten, op een rij te zetten. LG is zeer populair en de LG G3 werd als de voorloper van de G4 tussen de 6 en 7 miljoen keer verkocht.

Gebogen schermen

LG gaat na de G Flex-telefoon verder met gebogen schermen. De smartphone is op het dikste punt 9,9 millimeter dik. Het is echter nog niet bekend of de telefoon ook de zelfhelende coating heeft. De zelfhelende coating zorgt ervoro dat je makkelijk krasjes kan wegpoetsen. Deze functie werd eerder al geïntroduceerd bij de G Flex.

Lederen hoes

De G4 maakt nog wel gebruik van metalen hoezen maar ook van lederen. Ongeveer twee weken terug kregen Amerikaanse media een bijzondere uitnodiging.  Deze bevatte een foto van een lederen hoes. Op uitgelekte foto’s is te zien dat er verschillende soorten leren hoezen zijn.

Verbeterde camera

De camera is door LG weer verbeterd. De nieuwe camera van de G4, heeft dankzij de 16 megapixelcamera nog meer verbeterde features. De camera heeft een verbeterde diafragma en maakt het daarom mogelijk om snel bewegende objecten te fotograferen. Door de diafragma vangt de camera meer licht en ook in het donker krijg je betere kiekjes. Geen excuses meer dat de foto’s te donker zijn.

Beeldscherm

Het beeldscherm is al gepresenteerd. Normaal gesproken proberen bedrijven dit geheim te houden tot de officiële presentatie. LG ging daar tegenin en onthulde het nieuwe beeldscherm alvast.

Wat vooral opvalt, is dat het beeldscherm groter is. Met een QHD resolutie en een 5,5 inch scherm is alles nu nog beter zichtbaar. Niet alleen de kleuren komen volgens bronnen beter uit maar ook het touchscreen is verbeterd. Je kan het touchscreen nu ook gebruiken als er bijvoorbeeld water op je scherm zit. Je hoeft dit er dus niet eerst helemaal af te vegen.

Presentatie

De nieuwe LG G4 heeft officieël een wereldwijd evenement op 28 april. In onder andere Londen, Parijs en New York worden er persconferenties gegeven. Verschillende mediawebsites denken dat er afzonderlijk bepaalde features worden gepresenteerd. Om 17.00 uur Nederlandse tijd vinden deze evenementen plaats.

Software:

De software werd een week geleden al bekendgemaakt. De G4 gaat gebruik maken van LG Ux 4.0. Door deze software krijg je allemaal nieuwe features. Een daarvan is Quickshot. Door twee keer op de volumeknop te klikken maak je een foto. De telefoon heeft door deze software ook een geheugen. Als je bijvoorbeeld aangeeft in je agenda dat je morgen gaat hardlopen, dan krijg je de volgende morgen een melding van het weer. Toch handig voor als je niet in de regen wil lopen. De agenda in de G4 zorgt er dus voor dat je van alle gemakken bent voorzien.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>