‘Dropbox wil met notitiedienst concurrentie met Evernote aangaan’

Dat meldt Techcrunch, die de nieuwe functie als eerste opmerkte. Evernote is vooralsnog de bekende en meest populaire notitie-app.

Composer heeft al een eigen subdomein bij Dropbox, maar is nog niet voor leden beschikbaar. Het is al wel mogelijk om het Dropbox-account aan Composer te koppelen.

Volgens een bètagebruiker is Composer een overzichtelijke en minimalistische notitiedienst voor Dropbox waarbij het mogelijk is om lijstjes te maken en samen met anderen aan notities te werken. 

Eerder nam Dropbox de notitie-app Hackpad over, die naar verluidt de basis is geweest voor Composer.

Dropbox wil niet reageren op de geruchten.


Evernote

Evernote heeft zijn iOS- app geüpdatet waardoor de software nu automatisch documenten herkent als deze worden gescand via de camera. Gebruikers hebben daarbij wel de mogelijkheid om de scan waar nodig bij te snijden.

Daarnaast biedt Evernote al functies aan voor de Apple Watch, waaronder de mogelijkheid om notities via de smartwatch te dicteren en op te slaan.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>