Review: Ewent Monitor Riser EW1280

Veel monitoren hebben een vaste voet en zijn niet in hoogte te verstellen. De beperkte hoogte van deze schermen maakt dat wij lange Nederlanders vaak met een gebogen hoofd naar het scherm moeten kijken. De oplossing? Een pak papier onder de voet schuiven en net zo lang doorstapelen tot de optimale hoogte is bereikt.

Ewent heeft daar met de Monitor Riser een pasklare oplossing voor. Met dit kastje zet u het scherm zeven (of, als u de meegeleverde voetjes gebruikt, tien) centimeter hoger. Het kastje heeft een lade (formaat A4), zodat u meteen alle spulletjes die normaliter in de buurt van een computer zwerven op kunt ruimen. Daarnaast komt hij van pas als u hem gebruikt voor een printer in plaats van een monitor. De lade is dan een mooie plek om bijvoorbeeld wat fotopapier in op te bergen. Al met al een slimme oplossing, al had de riser nog wel wat hoger mogen zijn en eventueel twee lades mogen bieden. Wellicht wat voor de volgende versie, Ewent?

Lees ook: De slimme werkkamer

Conclusie

Kastje met handige lade waarop een monitor zeven of tien cm hoger geplaatst kan worden. Ook geschikt voor printers.  

Adviesprijs: €19,98

Voor meer informatie: www.ewent-online.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>