Google bouwt mysterieuze showroom in haven San Francisco

Internetgigant Google werkt al een aantal dagen aan een geheimzinnig bouwwerk in de haven van de Amerikaanse stad San Francisco en een lokaal tv-station meent te weten wat dit is. Zender KPIX meent dat Google binnenkort een exclusieve, drijvende showroom gaat openen waar Google-producten als de Google Glass worden verkocht.

Het Amerikaanse tv-station meent dat de bouw van de drijvende showroom wordt geleidt door niemand minder dan Sergey Brin, de oprichter van Google. Brin is ook verantwoordelijk voor de bedrijfstak Google X, die zich bezighoudt met experimentele projecten.

Het gebouw, dat er nu nog uitziet als een grote zeecontainer, kan door zijn samenstelling ook snel van gedaante verwisselen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als Google er verschillende exposities of projecten wil laten zien. Bezoekers van het bouwwerk kunnen er als het af is ook de Google Glass-bril kopen. Het dak van het drijvende bouwwerk moet dienen als exclusieve lounge.

De bouw van het project heeft even stilgelegen, omdat de kustwacht van San Francisco Google’s bouwwerk heeft aangemerkt als drijvend object. Hierdoor moet de constructie zeer regelmatig worden gecontroleerd. 

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>