9,4 miljoen Nederlanders gebruiken Whatsapp

Dat blijkt uit onderzoek van Telecompaper onder duizenden consumenten.


Met 9,4 miljoen actieve gebruikers is Whatsapp de populairste app in Nederland. Facebook Messenger, dat sinds medio 2014 verplicht is voor het sturen van privéberichten via Facebook, groeit echter hard.Aan het eind van 2014 maakten 4,4 miljoen Nederlanders gebruik van Facebook Messenger, 2,7 miljoen meer dan een jaar geleden.


Snapchat groeit van alle berichtenapps het hardst. De applicatie waarmee foto’s kunnen worden verstuurd die maar voor een beperkte tijd te zien zijn, wordt inmiddels gebruikt door 1,5 miljoen Nederlanders. Een jaar geleden waren dat nog slechts 670.000 mensen.


Wie zijn de oprichters van Whatsapp en hoe werd het zo populair?

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>