Podcast: Film geschrapt na Sony-hack en de Galaxy S6

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (15 MB) of luister hieronder via Soundcloud.

Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps. Lees hier hoe dat precies werkt en bekijk de lijst met beste podcasts van het internet.

Deze week bespreken we de volgende onderwerpen:

• [00:39] Het College bescherming persoonsgegevens (CBP) onderzoekt de privacyvoorwaarden van Facebook en dreigt Google met een boete omdat zijn privacybeleid niet streng genoeg is. Wat staat er precies op het spel en wat moeten bedrijven doen om de privacy van gebruikers te garanderen?

• [06:22] Sony schrapt zijn plannen voor het vertonen van de film The Interview na dreigementen van hackers die eerder zijn netwerk platlegden en gegevens stalen. We bespreken of dat een zinvolle reactie is. Noord-Korea is hoofdverdachte, maar er zijn ook twijfels aan die verdenking.

• [11:37] Komt de Samsung Galaxy S6 in januari, of toch pas later in 2015? En wat moet Samsung veranderen om zijn smartphonetak weer succesvol te maken? Ook bekijken we wat de gehele smartphonemarkt in 2015 in petto zou kunnen hebben.

Oproep: Volgend jaar introduceren we in deze podcast de nieuwe rubriek De Pitch. Nederlandse tech-startups krijgen 60 seconden de tijd om hun idee te pitchen, waarna antwoord moet worden gegeven op één moeilijke vraag. Heeft u zo’n startup of kent u een geschikt bedrijf? Stuur uw tip naar podcast@nutech.nl!

Alle voorgaande afleveringen van De week van NUtech zijn hier te vinden.

Bekijk een lijst met de vijf beste podcast-apps voor iOS en Android

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>