Google hoopt dat Inbox uiteindelijk Gmail gaat vervangen

Dat zegt het team van Inbox tijdens een Ask Me Anything op Reddit, waar Reddit-gebruikers vragen aan een organisatie of persoon kunnen stellen.

“Op de korte termijn zal Inbox Gmail niet vervangen, maar we hopen op de lange termijn van wel. Inbox is iets nieuws, en daarom lanceren we het als een apart product naast Gmail. Uiteindelijk hopen we dat Gmail-gebruikers Inbox in plaats van Gmail gaan gebruiken”, laat een woordvoerder van Inbox weten.

Ook zegt het team van Inbox hard te werken aan ondersteuning voor Google Apps, het downloaden van alle bijlages en het ongedaan maken van een verstuurde e-mail.
Inbox


Inbox is Googles nieuwe e-mail-app die voor Android, iOS en de Chrome-browser beschikbaar is. De app hanteert e-mails als todo’s en sorteert ze op basis van onderwerp, waarbij het gemakkelijker wordt om veel e-mailberichten in één keer te behandelen.

Inbox, dat in combinatie met een Gmail-account wordt gebruikt, is vooralsnog alleen via een speciale uitnodiging te gebruiken. Zo’n uitnodiging wordt verstuurd door Google of Inbox-gebruikers.

Podcast: Recordcijfers Apple, Google Inbox en opkomst Ello

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>