Review: Beurer GL50

Beurer heeft met de GL50 een overzichtelijk en zeer compleet geleverde bloedsuikermeter in het assortiment. Hij is wat aan de grote kant, maar dat komt doordat hier meteen een usb-aansluiting in is geïntegreerd, waarmee u de resultaten uit kunt lezen op een computer.

De ‘dop’ van deze aansluiting fungeert tevens als prikker. Voor u gaat prikken, kunt u instellen hoe diep het naaldje de huid in moet gaan. De strip waarmee u het bloed uiteindelijk opvangt, moet aan de andere kant in het apparaat geschoven worden, waarna hij uitgelezen wordt. Het scherm waarop het resultaat komt te staan is lekker groot en goed afleesbaar. De GL50 wordt verder erg compleet geleverd, met draagtasje, een koker met tien strips, tien naaldjes, een uitgebreide handleiding en een ‘diabetes-dagboek’, waarin u de meetresultaten kunt opschrijven.

Lees ook: Google presenteert gezondheidsplatform Fit

Conclusie

Zeer compleet geleverde bloedsuikermeter met een overzichtelijke werking.

Adviesprijs: €39,–

Voor meer informatie: www.beurer.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>