‘Amazon komt met goedkope Netflix-concurrent’

De dienst zal in tegenstelling tot Netflix advertenties laten zien aan gebruikers, vertellen ingewijden vrijdag aan de New York Post.


Amazon heeft al een filmstreamingdienst die in de VS onderdeel uitmaakt van het Prime-abonnement, waar ook onbeperkte gratis verzending van fysieke goederen en muziekstreaming bij inbegrepen zit.


Dat abonnement kost nu 99 dollar per jaar, maar de losse filmdienst zou een stuk goedkoper worden en zou daarmee ook voordeliger zijn dan een Netflix-abonnement à 7,99 dollar per maand.


Het voornaamste doel zou wel zijn om uiteindelijk meer mensen een Prime-abonnement te laten nemen. Het is dan ook onduidelijk of de dienst ooit naar Nederland komt, waar dat abonnement niet bestaat.


Amazon is sinds deze maand wel actief in Nederland met een e-bookwinkel. Amazon.nl biedt echter geen toegang tot digitale films en muziek.


Lees meer over de lancering van Amazon Nederland

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>