Review: Corsair Vengeance K95

De Vengeance K95 van Corsair is een toetsenbord dat is gericht op gaming, met liefst 18 macro-toetsen om in games met een druk op een van de knoppen met één handeling een combinatie van meerdere toetsen in te voeren. Daarmee bent u dan misschien net even sneller dan uw tegenstander.

Mechanisch typen

De bouwkwaliteit is uitstekend. De toetsen zijn mechanisch, wat inhoudt dat een toets niet helemaal ingedrukt hoeft te worden om een aanslag te registreren. Dat is in het begin behoorlijk wennen overigens. Het ene type gaat namelijk zwaarder dan het andere. De rode schakelaars die in deze K95 gebruikt zijn, behoren tot de ‘lichtste’ varianten. Voor toetsen met blauwe of bruine schakelaars moet u iets meer kracht uitoefenen en zwarte gaan nog iets zwaarder. Welke het best is, komt vaak neer op persoonlijke voorkeur. Voor de rode schakelaars is het bij typen in ieder geval heel belangrijk dat u accuraat bent in de aanslag. U drukt anders heel erg snel een naastgelegen toets in.

Lees ook: Honderden klassieke arcadegames online gezet

Conclusie

Stevig maar groot toetsenbord met rode mechanische schakelaars, die met zeer weinig moeite ingedrukt worden.

Adviesprijs: €150,–

Voor meer informatie: www.corsair.com

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>