Win: Een Lego-spellenpakket

We zijn helemaal niet te oud om met Lego te spelen. En al helemaal niet om de vrolijke gele mannetjes vervolgens te besturen in een game die op een vette film gebaseerd is. Daarom geven we deze week ook een prachtig gamespakket weg, met Lego Batman 1, Lego Harry Potter en Lego In De Ban Van De Ring. Die games hebben samen een waarde van 75 euro, en u kunt het winnen! Vul het onderstaande formulier in en wie weet maakt u volgende week al kans op die mooie prijs!

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>