Blackberry gaat Android-beveiliging Samsung versterken

Dat kondigt Blackberry donderdag aan tijdens zijn enterprise-evenement. De beveiligde Knox-versie met Blackberry-technologie is vanaf begin volgend jaar beschikbaar voor Samsung-gebruikers met een Android-toestel.

Knox is ontwikkeld voor zowel zakelijke als particulier gebruik en beveiligt digitale informatie en bestanden. Onder andere de end-to-end-encryptie van Blackberry, waarbij beveiligde informatie alleen door een specifieke ontvanger is in te zien, wordt in Knox geïntegreerd.

Samsung gaat de versleutelingstechnologie van Blackberry gebruiken om bestanden en informatie beter te beveiligen, waaronder tegen malware die al in de hardware aanwezig is. Deze vorm van malware kan ook voorkomen in hardware van mobiele apparaten.

Drie dingen die nodig zijn om cybercrime te bestrijden

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>