Netflix verhoogt prijs voor ultra hd-abonnement

Netflix verhoogt prijs voor ultra hd-abonnementFoto:  AFP

Dat bevestigt Netflix tegenover HD Guru.

Gebruikers die films en series in ultra hd-resolutie willen zien, betalen vanaf nu 11,99 euro per maand. Netflix produceert eigen series in de verhoogde resolutie en biedt ook series van derden zoals Breaking Bad in ultra hd aan.

Netflix bood abonnees tot nu toe twee mogelijkheden: een standaard abonnement met hd-aanbod voor 8,99 euro en een goedkoper sd-abonnement voor 7,99 euro per maand. Klanten met een ultra hd-tv betaalden tot nu toe 7,99 of 8,99 euro, afhankelijk van wanneer het abonnement is afgesloten.

De verhoogde prijs geldt alleen voor nieuwe abonnees. Bestaande abonnees blijven tot 12 augustus 2016 hetzelfde maandbedrag betalen. In mei van dit jaar verhoogde Netflix de prijs voor het hd-abonnement al met 1 euro. Ook toen bleven bestaande abonnees hetzelfde maandbedrag betalen.

Tv-revolutie: Wat is het nut van ultra hd?

Eén jaar Netflix: de strijd om je vrije tijd, en om Adam Sandler

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>