Honderden ouderen taggen per ongeluk rapper op Facebook

Dat ouderen soms wat moeite hebben met sociale media, is bekend. Eén van de grootste problemen die de gepensioneerden hebben, komt voor bij het taggen op Facebook. Dat gaat zeker bij de Engelstalige bejaarden nog al eens mis, zoals je kunt zien op de pagina van rapper Grandmaster Flash.

Een groot aantal ‘grandma’s’ let namelijk niet altijd even goed op als zij hun bericht ondertekenen, zoals te lezen is op deze pagina.


Op Facebook wordt namelijk automatisch een naam aangevuld als je begint te typen, en juist in Amerika wordt de term ‘grandma’ vaak aangevuld door Grandmaster Flash, een rapper uit de jaren 70. Dat levert hilarische resultaten op op de Facebookpagina van de hiphopper. 

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>