Qhd-scherm voor Galaxy Note 4-model officieus bevestigd

Qhd-scherm voor Galaxy Note 4-model officieus bevestigdFoto:  GSMarena

Dit wordt officieus bevestigd aan de hand van een zogeheten user-agent-profiel op de website van Samsung, zo ontdekte SamsungGalaxyNote4.net

Deze code wordt gebruikt zodat websites en content op de juiste wijze getoond worden op verschillende typen mobiele apparaten. Het gaat in dit geval om het modelnummer SM-N910T van de Note 4. In de code staat dat het apparaat een resolutie van 2560 bij 1440 pixels krijgt, oftewel een qhd-resolutie.

Geruchten wezen al op een hogere resolutie ten opzichte van de Note 3. Daarin werd ook gesproken over de mogelijkheid dat Samsung twee versies uitbrengt, waarvan enkel de duurdere uitgerust zou zijn met een gebogen scherm dat qhd ondersteunt.

De vermelding van de qhd-resolutie in de user-agent geeft daar geen uitsluitsel over. Tot op heden zijn bovendien enkel foto’s uitgelekt van een model met een recht scherm.

Samsung presenteert zijn Galaxy Note 4 op woensdag 3 september tijdens de IFA-beurs in Berlijn. Daar hint het bedrijf al geruime tijd naar via korte video’s. Het apparaat zou samen met een virtual reality-bril en de Galaxy Gear S-smartwatch onthuld worden. 

Galaxy Note 4: Dit weten we over de nieuwe Samsung-phablet


Deze apparaten worden tijdens IFA getoond

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>