‘Apple ontslaat Beats-werknemers’

'Apple ontslaat Beats-werknemers'Foto:  Getty Images

Dat meldt 9to5Mac op basis van bronnen bekend met de plannen van Apple. Beats is in mei van dit jaar voor 3 miljard dollar overgenomen door Apple. De overname is door de Europese Commissie goedgekeurd.

Het bedrijf uit Cupertino zou zijn begonnen met het overplaatsen van medewerkers van Beats naar het hoofdkantoor van Apple. Apple-bestuurders hebben naar verluidt het hoofdkantoor van Beats bezocht en de werknemers geïnformeerd over hun toekomst bij Apple. 

Apple zou Beats-werknemers die zich bezighouden met het design en de ontwikkeling van Beats-producten banen hebben aangeboden. 

Daarnaast is Apple volgens bronnen begonnen met de integratie van de technologie van muziekstreamingdienst Beats Music in iTunes.


Beats


Beats is opgericht door rapper Dr. Dre en producer Jimmy Iovine. Naast een populaire koptelefoonlijn beschikt Beats ook over zijn eigen muziekstreamingdienst.

Het is mogelijk dat de iPhone 6 over Beats-technologie of -producten beschikt. Eerder noemde Iovine de Apple-oordopjes die met iPhones worden geleverd “slecht“.

Hoe Beats sluw, slim en snel populair werd

iPhone 6: Alle geruchten over en foto’s van de grotere iPhone op een rij

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>