Zwangere vrouw opgepakt na selfie met gestolen jurk op Facebook

Zwangere vrouw opgepakt na selfie met gestolen jurk op FacebookFoto:  Facebook

Dat bericht de lokale tv-zender KFVS uit Illonois.

De 27-jarige Danielle Saxton nam de jurk mee uit Mortie’s Boutique in West Frankfort, zonder te betalen. De winkelier ontdekte de diefstal op camerabeelden.

Vervolgens besloot de eigenaar van de winkel een oproep op zijn Facebook-pagina te zetten. Hij vroeg mensen uit te kijken naar een gekleurde jurk met luipaardprint. Binnen twee uur kreeg hij een foto opgestuurd van de vermoedelijke jurk.

De zwangere Saxton had direct na haar diefstal verschillende selfies op Facebook gezet waarop ze de jurk aan had. “Gek op mijn nieuwe jurk”, schreef de dievegge erbij. De politie besloot Saxton aan te houden vanwege winkeldiefstal.

De jurk was overigens niet het enige dat Saxton gestolen had. De politie vond ook twee gestolen t-shirts, een zonnebril en ketting van Mortie’s Boutique in haar huis. De vrouw zit voorlopig nog in de gevangenis vanwege een openstaand arrestatiebevel vanwege een drugsdelict.

This entry was posted in internet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>