Nederlanders minder mobiel?

De conclusie komt uit een onderzoek dat is uitgevoerd door Telecompaper. Non-voice diensten, bestaande uit data en sms, zijn goed voor 42,1 procent van de totale omzet uit mobiele diensten. De onderverdeling tussen spraakdiensten, sms en data zal in de toekomst trouwens steeds moeilijker te maken zijn, omdat de telecomoperators steeds vaker één totaalpakket aanbieden in plaats van individuele blokken voor belminuten, sms en data apart.

Nog een opvallend feitje uit het onderzoek: het aantal actieve sim-kaarten daalde met 1,3 procent ten opzichte van een jaar geleden tot een totaal van 20,3 miljoen. Dat is nog steeds 120,5 kaarten per 100 Nederlanders, maar toch: een jaar geleden waren dat er 122,5.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>