Samsung brengt nieuwe versie betaalbare Galaxy Ace uit

Samsung brengt nieuwe versie betaalbare Galaxy Ace uit

Behalve de Ace 4 kondigde Samsung ook de Galaxy Core II en de Galaxy Young 2 aan.

De Ace 4 volgt de immens populaire Ace 3 op. Het toestel draait op de nieuwste versie van Android, 4.4, en heeft een 4 inch-scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels. De Ace 4 heeft een 1,2 GHz dualcore-processor en kan overweg met 4G.

De smartphone heeft verder een 1.800 mAh-accu, 4 GB oplaggeheugen dat uitbreidbaar is met een microsd-kaart, een 5 megapixel-camera en weegt 130 gram. Samsung laat weten dat het toestel 219 euro gaat kosten en in het derde kwartaal, dat in juli van start gaat, te koop is.


Young en Core


De Core 2 en de Young 2 zijn een stukje goedkoper dan de Ace 4, met prijzen van respectievelijk 179 euro en 99 euro. De Core 2 heeft een 4,5 inch-scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels, draait op Android 4.4 en wordt aangedreven door een 1,2 GHz quadcore-processor.

De Young 2 heeft een 3,5 inch-scherm met een resolutie 480 x 320 pixels en heeft een 1,0 GHz singlecore-processor. Zowel de Young 2 als de Core 2 kunnen enkel overweg met 3G, hebben 4 GB opslaggeheugen en een 5 megapixel-camera. Net zoals de Ace 4 komen de toestellen in het derde kwartaal uit in Nederland.

Bekijk foto’s van de Galaxy-toestellen

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>