Snapchat verwerkt dagelijks meer foto’s dan Facebook

Op Facebook worden dagelijks zo’n 350 miljoen foto’s en video’s geüpload, meldt Business Insider. Snapchat doet het dus beter en dat is waarschijnlijk de belangrijkste reden dat Facebook het bedrijf eerder deze maand over wilde nemen voor drie miljard dollar. De fotodienst weigerde echter. Facebook-concurrent Google heeft ook interesse in Snapchat


De groei in het verwerken van foto’s via Snapchat is opmerkelijk. In september van dit jaar lagen Facebook en Snapchat nog nek aan nek: dagelijks werden er op beide sites ongeveer 300 miljoen foto’s en video’s geüpload. 


Op Snapchat kunnen gebruikers foto’s en video’s naar elkaar versturen, maar ook aangeven hoe lang de ontvanger dit materiaal kan bekijken. Snapchat is een gratis dienst en het is nog niet bekend hoe het bedrijf geld wil gaan verdienen.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>