Asus komt met betaalbare Transformer Pad-tablet

Asus komt met nieuwe Transformer Pad-tabletFoto:  Tabletcenter

Dat blijkt uit een pagina die maandag die op Tabletcenter.nl, een webwinkel van Coolblue, online is gezet. Asus heeft de tablet zelf nog niet aangekondigd.

De tablet gaat in Nederland 279 euro kosten en is begin juli leverbaar. De Transformer Pad krijgt een 10,1 inch-scherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels, vergelijkbaar met de Galaxy Tab 4. Het scherm is dus niet full hd.

Verder beschikt de nieuwe tablet over een 2 megapixel-camera aan de achterkant, een 0,3 megapixel-versie aan de voorkant, 16 GB aan opslagcapaciteit en een Intel Bay Trail-processor. Er komt alleen een wifi-variant van de tablet uit.

De Transformer Pad TF103 zal beschikbaar zijn in het wit en zwart en draait op Android 4.4, de behuizing is gemaakt van plastic. De specificaties komen redelijk overeen met de 10,1 inch-versie van de Galaxy Tab 4, maar de Transformer-tablet heeft een lagere adviesprijs.

Asus verkoopt zelf ook de 32 GB Pad TF701T voor 479 euro. Dat model heeft ook een toetsenbord-dock, maar heeft een veel hogere resolutie van 2560 x 1600 pixels, betere camera’s en een snellere chip.

Lees onze review van de Transformer Pad TF701T

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>