Foto toont voorkant vermeende iPhone 6

Foto:  Getty Images

De foto van de voorkant van de iPhone 6 zou uit een fabriek afkomstig zijn. Op de afbeelding wordt de voorkant van de vermeende iPhone 6 naast een iPhone 5S gehouden. Of de foto legitiem is, is onduidelijk.

In overeenstemming met eerdere geruchten toont de foto wel een grotere iPhone van waarschijnlijk zo’n 5,5 inch. De randen rond het scherm zijn bovendien iets dunner geworden. Dat werd eerder door anonieme bronnen ook al bevestigd.

Dinsdag lekte ook een foto van een mal uit die naar verluidt voor de iPhone 6 gebruikt zal worden. In de mal past een toestel van zo’n 138 bij 64 millimeter, meldt Nowhereelse.fr. De huidige iPhone is 123,8 bij 58,6 millimeter maar heeft slechts een 4 inch-scherm. De iPhone 6 zou als de afmetingen kloppen ongeveer even groot worden als de LG G2 en Nexus 5.

Naar verluidt introduceert Apple de nieuwe iPhone in september en komt de telefoon in een 4,7 en 5,5 inch-variant uit. 

Bekijk meer gelekte details van de iPhone 6

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>