Nationaal Comité 4 en 5 mei brengt gratis game uit

Foto:  Nationaal Comité 4 en 5 mei

Het spel heet Duifkopter en is gratis te downloaden voor iOS en Android.

In Duifkopter besturen spelers een duif die zijn in kooien opgesloten vrienden moet bevrijden. Hoe sneller zij dit doen, hoe meer punten er verdiend worden. Ieder level wordt afgesloten met een citaat dat inhaakt op het concept van vrijheid. In totaal zijn er twintig levels om door te spelen.

Duifkopter is gemaakt door de Nederlandse studio WeirdBeard, dat onlangs ook 99 Bricks: Wizard Academy uitbracht voor iOS, een combinatie tussen Jenga en Tetris. Duifkopter is vanaf vandaag beschikbaar voor iOS en Android.

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>