Samsung opent aanval op iPad in reclamevideo’s

Foto:  Bloomberg

Samsung promoot de Galaxy Note en Tab Pro-tablets in een viertal reclamevideo’s, door een vergelijking te maken met de iPad.

In een van de video’s klaagt een iPad-gebruiker over een bestand dat door zijn kind verwijderd zou zijn. De Samsung-gebruiker reageert met de vraag of zijn tablet geen verschillende gebruikersaccounts ondersteunt, waardoor de situatie voorkomen had kunnen worden.

In een andere video laat Samsung zien dat de Galaxy Pro-tablets kunnen multitasken, door twee apps op één scherm te tonen. iPads zijn beperkt tot één app, net zoals veel andere tablets overigens.


Retina


Een laatste filmpje claimt dat de Galaxy Pro-tablets een beter scherm hebben, dankzij de hogere pixeldichtheid. De Pro 10.1 en 8.4 hebben inderdaad een hogere pixeldichtheid dan de iPad Air en de retina iPad Mini, maar het verschil is niet opzienbarend groot.

Ook de Kindle wordt nog op de hak genomen, aangezien dat apparaat alleen maar gebruikt kan worden om boeken te lezen, en niet om bijvoorbeeld filmpjes op af te spelen. Dergelijke reclames zijn schering en inslag in met name de VS. Eerder maakte Microsoft een Samsung-tablet belachelijk, terwijl Samsung de iPad Air al eens op de korrel nam

Review: Gigatablet Samsung Galaxy Note Pro van 12,2 inch

This entry was posted in tech. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>