Paint 3D – Uitsnede uit foto met Magisch selecteren

Als je een deel van een foto wilt gebruiken en vervolgens wilt plakken in een andere achtergrond, zijn daarvoor diverse apps beschikbaar. Dat kan bijvoorbeeld met de Windows-app Paint 3D. Dit programma maakt gebruik van Magisch selecteren om het element automatisch te selecteren. Hoe dat zit zie je in deze how to.

Als je een deel van een foto wilt gebruiken en vervolgens wilt plakken in een andere achtergrond, zijn daarvoor diverse apps beschikbaar. Dat kan bijvoorbeeld met de Windows-app Paint 3D. Dit programma maakt gebruik van Magisch selecteren om het element automatisch te selecteren. Hoe dat zit zie je in deze how to.

This entry was posted in Computer. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>